Tudor
- ggli
- Has thanked: 2867 times
- Been thanked: 4363 times
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40225 times
- Been thanked: 8742 times
Re: Tudor
ωραιο lume εχειggli έγραψε:
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
- ggli
Νομίζω κλασικό black bay Κώστα , δεν συγκρίνεται με του PelagosMegalos έγραψε:ωραιο lume εχειggli έγραψε:
ggli
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Πολύ ιδιαίτερο και πολύ ωραίες φωτο φίλε Γιάννη, να το χαίρεσαι με υγεία!
Και σκέφτομαι ότι τα τελευταία 2 χρόνια έχεις αλλάξει πολύ κατευθυνση στα ρολόγια, πιο πολύ vintage στυλ και πολύ νεανικό με τα G. Ωραίος!
Και σκέφτομαι ότι τα τελευταία 2 χρόνια έχεις αλλάξει πολύ κατευθυνση στα ρολόγια, πιο πολύ vintage στυλ και πολύ νεανικό με τα G. Ωραίος!
- These users thanked the author markosgr28 for the post:
- ggli (Παρ Δεκ 06, 2019 2:29 pm)
- Rating: 7.69%
- ppana
- Has thanked: 5337 times
- Been thanked: 2192 times
Καλοφόρετο το Ρ01. Το λουράκι αλλάζει;
Η απάντηση στο ερώτημα μου
Η απάντηση στο ερώτημα μου
ggli έγραψε:Το λουρί αφαιρείται σίγουρα , όπως και το μεταλλικό ενδιάμεσο Που συνδέει τον μηχανισμο με το λουρί , έχει μια μικρή μπαρετα.
Ο μηχανισμός ως end link δεν ξέρω , δεν πρόλαβα ακόμα να το ψάξω και δεν θέλω να κάνω καμία μ€&&α, παρόλα αυτά έχει τρυπητά lugs στο ύψος των end links- μηχανισμού που παραπέμπουν σε κάτι τέτοιο .
Ο μηχανισμός είναι μόνο στο πάνω μέρος .
Πάντως είναι μεγάλο ρολόι , μπορείς να το πεις άσχημο ή ότι άλλο αλλά σίγουρα όχι βαρετό , έχει πολύ έντονη προσωπικότητα , τελείως έξω από τα συνηθισμένα .
"If we lose the war in the air we lose the war and we lose it quickly."
Field Marshal Bernard Montgomery
Field Marshal Bernard Montgomery
- ggli
Παναγιώτη τα end links - μηχανισμός σίγουρα βγαίνουν , όπως το βλέπω μάλλον απαιτείται ειδικό εργαλείο , σίγουρα δεν είναι κάτι που θα κάνω μόνος σπίτι .ppana έγραψε:Καλοφόρετο το Ρ01. Το λουράκι αλλάζει;
Η απάντηση στο ερώτημα μουggli έγραψε:Το λουρί αφαιρείται σίγουρα , όπως και το μεταλλικό ενδιάμεσο Που συνδέει τον μηχανισμο με το λουρί , έχει μια μικρή μπαρετα.
Ο μηχανισμός ως end link δεν ξέρω , δεν πρόλαβα ακόμα να το ψάξω και δεν θέλω να κάνω καμία μ€&&α, παρόλα αυτά έχει τρυπητά lugs στο ύψος των end links- μηχανισμού που παραπέμπουν σε κάτι τέτοιο .
Ο μηχανισμός είναι μόνο στο πάνω μέρος .
Πάντως είναι μεγάλο ρολόι , μπορείς να το πεις άσχημο ή ότι άλλο αλλά σίγουρα όχι βαρετό , έχει πολύ έντονη προσωπικότητα , τελείως έξω από τα συνηθισμένα .
Από την άλλη μάλλον σίγουρα δεν θα το κάνει και το επίσημο σερβις , είναι πολύ ευαίσθητοι σε θέματα παραποίησης .
Έτσι κι αλλιώς εκεί είναι η ιδιομορφία του .
Θα αρκεστώ στις δυο επιλογές , 20 αρι λουρί ή λουρί τύπου ορις
ggli
- ggli
Μάρκο το θέμα σηκώνει πολύ κουβέντα , η προτίμηση μου παραμένει στην κατηγορία diver , παρόλα αυτά μου αρέσει να κάνω διαφορετικές επιλογές , πειράματα .markosgr28 έγραψε:Πολύ ιδιαίτερο και πολύ ωραίες φωτο φίλε Γιάννη, να το χαίρεσαι με υγεία!
Η βινταζολαγνεια με τη μορφή των επανεκδόσεων είναι κάτι σχετικά καινούργιο και το απολαμβάνω .
Παράλληλα θέλω να στρίψω και λίγο προς πιο κλασικές επιλογές .
Δυστυχώς δεν μπορώ να ξεφύγω από τις παρορμητικές αγορές ,που πολλές φορές όμως βγάζουν διαμάντια .
Γενικα αγοράζω με γνώμονα το γούστο και τα θέλω μου , λαμβάνοντας βέβαια υπόψη αρκετές παραμέτρους .
- Rating: 15.38%
ggli
- markosgr28
- moderator
Σε καταλαβαίνω απόλυτα και ευχαριστώ για την απάντηση φίλε Γιάννη. Το σχόλιο το έγραψα και για το γεγονός ότι εγώ αντίστοιχα παραμένω στις ίδιες επιλογές και γυρνάω γύρω από τα ίδια. Πολλές επανεκδόσεις μου αρέσουν, αλλά δεν τολμάω και παρορμητικές αγορές, με την έννοια να πάρω κάτι, που δε θα το έπαιρνα με τη λογική (όχι να πάρω κάτι, ενώ δεν είχα σκοπό να πάρω τίποτα...), δύσκολα κάνω, ακόμα και σε χαμηλού κόστους ρολόγια. Για αυτό χαίρομαι που βλέπω τα ρολόγια σου και τις κινήσεις σου και προβληματίζομαι για εμένα. Όντως θέλει μεγάλη συζήτηση το θέμα.ggli έγραψε:Μάρκο το θέμα σηκώνει πολύ κουβέντα , η προτίμηση μου παραμένει στην κατηγορία diver , παρόλα αυτά μου αρέσει να κάνω διαφορετικές επιλογές , πειράματα .markosgr28 έγραψε:Πολύ ιδιαίτερο και πολύ ωραίες φωτο φίλε Γιάννη, να το χαίρεσαι με υγεία!
Η βινταζολαγνεια με τη μορφή των επανεκδόσεων είναι κάτι σχετικά καινούργιο και το απολαμβάνω .
Δυστυχώς δεν μπορώ να ξεφύγω από τις παρορμητικές αγορές ,που πολλές φορές όμως βγάζουν διαμάντια .
Γενικα αγοράζω με γνώμονα το γούστο και τα θέλω μου , λαμβάνοντας βέβαια υπόψη αρκετές παραμέτρους .
- These users thanked the author markosgr28 for the post:
- ggli (Παρ Δεκ 06, 2019 4:27 pm)
- Rating: 7.69%
- ggli
Να μη προβληματίζεσαι Μάρκο , γιαυτο είναι χομπυ κι όχι επάγγελμα , ο καθένας το διαχειρίζεται όπως θέλει , δεν υπάρχουν κανόνες .markosgr28 έγραψε:Σε καταλαβαίνω απόλυτα και ευχαριστώ για την απάντηση φίλε Γιάννη. Το σχόλιο το έγραψα και για το γεγονός ότι εγώ αντίστοιχα παραμένω στις ίδιες επιλογές και γυρνάω γύρω από τα ίδια. Πολλές επανεκδόσεις μου αρέσουν, αλλά δεν τολμάω και παρορμητικές αγορές, με την έννοια να πάρω κάτι, που δε θα το έπαιρνα με τη λογική (όχι να πάρω κάτι, ενώ δεν είχα σκοπό να πάρω τίποτα...), δύσκολα κάνω, ακόμα και σε χαμηλού κόστους ρολόγια. Για αυτό χαίρομαι που βλέπω τα ρολόγια σου και τις κινήσεις σου και προβληματίζομαι για εμένα. Όντως θέλει μεγάλη συζήτηση το θέμα.ggli έγραψε:Μάρκο το θέμα σηκώνει πολύ κουβέντα , η προτίμηση μου παραμένει στην κατηγορία diver , παρόλα αυτά μου αρέσει να κάνω διαφορετικές επιλογές , πειράματα .markosgr28 έγραψε:Πολύ ιδιαίτερο και πολύ ωραίες φωτο φίλε Γιάννη, να το χαίρεσαι με υγεία!
Έχεις εκπληκτικά ρολόγια έτσι κι αλλιώς .
ggli
- markosgr28
- moderator
Ευχαριστώ πολύ φίλε Γιάννη, να είσαι καλά. Και εσένα η συλλογή σου είναι καταπληκτική.ggli έγραψε:Να μη προβληματίζεσαι Μάρκο , γιαυτο είναι χομπυ κι όχι επάγγελμα , ο καθένας το διαχειρίζεται όπως θέλει , δεν υπάρχουν κανόνες .markosgr28 έγραψε:Σε καταλαβαίνω απόλυτα και ευχαριστώ για την απάντηση φίλε Γιάννη. Το σχόλιο το έγραψα και για το γεγονός ότι εγώ αντίστοιχα παραμένω στις ίδιες επιλογές και γυρνάω γύρω από τα ίδια. Πολλές επανεκδόσεις μου αρέσουν, αλλά δεν τολμάω και παρορμητικές αγορές, με την έννοια να πάρω κάτι, που δε θα το έπαιρνα με τη λογική (όχι να πάρω κάτι, ενώ δεν είχα σκοπό να πάρω τίποτα...), δύσκολα κάνω, ακόμα και σε χαμηλού κόστους ρολόγια. Για αυτό χαίρομαι που βλέπω τα ρολόγια σου και τις κινήσεις σου και προβληματίζομαι για εμένα. Όντως θέλει μεγάλη συζήτηση το θέμα.ggli έγραψε:Μάρκο το θέμα σηκώνει πολύ κουβέντα , η προτίμηση μου παραμένει στην κατηγορία diver , παρόλα αυτά μου αρέσει να κάνω διαφορετικές επιλογές , πειράματα .markosgr28 έγραψε:Πολύ ιδιαίτερο και πολύ ωραίες φωτο φίλε Γιάννη, να το χαίρεσαι με υγεία!
Έχεις εκπληκτικά ρολόγια έτσι κι αλλιώς .