Ενδιαφερομαι να κανω μια αναβαθμιση στο ενα και μοναδικο dressy ρολοι που κατεχω και να του βαλω ενα ποιοτικο λουρακι.
Η συγκεκριμενη κατηγορια απεχει αρκετα απο το καθημερινο μου στυλ αλλα το συγκεκριμενο ρολοι ηταν πειρασμος... Και μιας και ειμαστε ολοι μας συλλεκτες, πρεπει να εχουμε στην κατοχη μας ολων των λογιων τα ειδη...
Μαζι με την αγορα, του ειχα βαλει ενα προχειρο λουρακι (δωρο του καταστηματος) αλλα τωρα ηρθε η στιγμη να γινει το upgrade! Καθως λοιπον δεν εχω την απαραιτητη γνωση για τετοιου ειδους μετατροπες, θα με ενδιεφερε πολυ να ακουσω τις αποψεις σας και να μου προτεινετε ιντερνετικα καταστηματα με καποιες ποιοτικες επιλογες που θα ταιριαζαν αναλογα με τα γουστα του καθενος φυσικα...
Για να σας προλαβω, θα ηθελα να αποφυγω τα λουρια που θα του δωσουν τελειως dress εμφανιση καθως θα με περιορισουν σε μεγαλο βαθμο να το φοραω συχνα!
Τορολοι οι περισσοτεροι το ξερετε:
Καλησπερα
Εγω σε αυτο το στυλ ρολογιου θα δοκιμαζα κροκο !!!
Αν ήταν δικό μου, θα άφηνα το λουρί της φωτογραφίας.
Το απλό λουρί δεν αποσπά την προσοχή του ματιού και κολακεύει το ρολόι.
Η επιλογή όμως δικιά σου αφού σημασία έχει τι αρέσει σε εσένα.
Ναι αλλα πολυ χαλια δεν ειναι αυτο?
Δεν μπορώ να σχολιάσω την ποιότητα από την φωτογραφία. Μπορείς να βάλεις καλύτερης ποιότητας αν αυτό που φοράει δεν σε ικανοποιεί. Συγκρίνεις στο κατάστημα ένα απλό δερμάτινο και ένα κροκό και διαλέγεις αυτό που σου πάει καλύτερα. Κατ' εμέ το απλό λουρί τονίζει το ρολόι και ειδικά τα vintage, αλλά στην περίπτωσή σου μιλάμε για σύγχρονο οπότε αυτό δεν ισχύει. Ακολούθησε ότι σου πει η καρδιά σου.
Ναι αλλα πολυ χαλια δεν ειναι αυτο?
Δεν μπορώ να σχολιάσω την ποιότητα από την φωτογραφία. Μπορείς να βάλεις καλύτερης ποιότητας αν αυτό που φοράει δεν σε ικανοποιεί. Συγκρίνεις στο κατάστημα ένα απλό δερμάτινο και ένα κροκό και διαλέγεις αυτό που σου πάει καλύτερα. Κατ' εμέ το απλό λουρί τονίζει το ρολόι και ειδικά τα vintage, αλλά στην περίπτωσή σου μιλάμε για σύγχρονο οπότε αυτό δεν ισχύει. Ακολούθησε ότι σου πει η καρδιά σου.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Σε ευχαριστω πολυ, να εισαι καλα! Θα παω και απο ενα καταστημα να δω ποιοτητες και θα αποφασισω πως θα κινηθω!
These users thanked the author gmaras for the post:
Γιώργο εγώ θα συμφωνήσω με τον gep. Το λουρί που ήδη του φοράς του πηγαίνει πάρα πολύ. Το συγκεκριμένο ρολόι θέλει λιτό λουρί, μη ψάχνεις να του βάλεις κάτι ιδιαίτερο γιατί δε θα του πηγαίνει. Αν το πρόβλημα είναι η ποιότητα τώρα που θα κατέβεις στην Αθήνα αν βρεις χρόνο το πρωί του Σαββάτου πήγαινε μια βόλτα στο Δήσιο και δοκίμασε κάποιο λιτό Hirsch, στη κατηγορία των 60-70 ευρώ θα βρεις καταπληκτική ποιότητα με μαλακό δέρμα που αγκαλιάζει πολύ όμορφα το δέρμα του καρπού. Αν δε ξέρεις να προσανατολιστείς κάποιος θα βρεθεί να σε συνοδεύσει.