markosgr28 έγραψε:Μπορεί κάποιος κακομαθημένος στην εταιρεία να είπε, για να δούμε, ότι μπούρδα και να βγάλουμε αυτοί θα την αγοράζουν ή υπάρχει και όριο, ή μπορεί να είπαν ότι πρέπει να αντιμετωπίσουν στη ρίζα του το θέμα που είχαν πέρυσι με το 58 με την διαθεσιμότητα και την αναμονή
Μάρκο εγώ θα πω μπράβο στην τουντορ που αντί για σαμπ έβγαλε αυτό , το σαμπ ήταν ίσως το προφανές και σίγουρο χαρτί στις πωλήσεις , ίσως το βγάλει του χρόνου μαζί με νέο σαμπ ρόλεξ , ποιος ξέρει;
Θα μπορούσε να μη βγάλει τίποτα πέραν του χρονογράφου και του bronze .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το αν θα έπρεπε να βγάλει σαμπ, ναι θα συμφωνήσω, καλύτερα που δεν έβγαλε (παρόλο που έχω γράψει ότι θα ψηνόμουν άσχημα αν έβγαζε, αλλά ως επιλογή ναι καλύτερα όχι), αλλά έπρεπε να βγάλει αυτό? Αν δεν είχαν κάτι καλύτερο, ας μην έβγαζαν τίποτα, όπως γράφεις φίλε Γιάννη.
Α, επίσης έβγαλε τα δίχρωμα τα dress, που για το είδος τους μου αρέσουν, πολύ χρυσό φέτος, είναι στη μόδα.
Φίλε μάρκο εμένα μου αρέσει . Επίσης τα endlinks νομίζω αφαιρούνται .
markosgr28 έγραψε:Μπορεί κάποιος κακομαθημένος στην εταιρεία να είπε, για να δούμε, ότι μπούρδα και να βγάλουμε αυτοί θα την αγοράζουν ή υπάρχει και όριο, ή μπορεί να είπαν ότι πρέπει να αντιμετωπίσουν στη ρίζα του το θέμα που είχαν πέρυσι με το 58 με την διαθεσιμότητα και την αναμονή
Μάρκο εγώ θα πω μπράβο στην τουντορ που αντί για σαμπ έβγαλε αυτό , το σαμπ ήταν ίσως το προφανές και σίγουρο χαρτί στις πωλήσεις , ίσως το βγάλει του χρόνου μαζί με νέο σαμπ ρόλεξ , ποιος ξέρει;
Για το αν θα έπρεπε να βγάλει σαμπ, ναι θα συμφωνήσω, καλύτερα που δεν έβγαλε (παρόλο που έχω γράψει ότι θα ψηνόμουν άσχημα αν έβγαζε, αλλά ως επιλογή ναι καλύτερα όχι), αλλά έπρεπε να βγάλει αυτό? Αν δεν είχαν κάτι καλύτερο, ας μην έβγαζαν τίποτα, όπως γράφεις φίλε Γιάννη.
Α, επίσης έβγαλε τα δίχρωμα τα dress, που για το είδος τους μου αρέσουν, πολύ χρυσό φέτος, είναι στη μόδα.
Φίλε να το κοιτάξεις αυτό ! Είναι σοβαρο ....!!!!
Όλα καλά φίλε , άκου που σου λέω.
Τα έχω ρωτήσω λέμε .
Καταρχην να πω οτι, το 2012 ξεκινησε και επισημα η νεα εποχη για την Tudor! που το βασικο της κριτηριο ηταν να γυρισει στην αγορα της Αμερικης ως το πιο φτηνο Rolex! Λοιπον για να γινει αυτο επρεπε να μοιαζει με Rolex και φυσικα να ειναι πιο φτηνο! Εφοσον επρεπε να μοιαζει με Rolex επρεπε στο εξω να μην κανουν εκπτωση να δειχνει και να ειναι ποιοτικο!αρα εκει που μπορουσαν να κοψουν και δεν τους ενοιαζε γιατι δεν φαινοταν ηταν μονο το εσωτερικο (μηχανη)! Αρα η ιστορια ειναι γνωστη! Πηραν ενα ιστορικο κομματι που δεν ειχε περπατησει για την Rolex, το big crown δηλαδη, που πραγματικα μυριζε vintage... και μετα επρεπε να κανουν κατι ετσι ωστε να μην δειχνει απλα homage της R... κοιταζοντας τα χαρτια τους η Tudor ειχε μια εποχη που τα ρολογια της τα προτιμουσε ο στρατος και ειχε καλο ονομα... βεβαια η πρωτη γενια αυτων των ρολογιων ηταν ακριβως R... αλλα στην δευτερη γενια ειχαν κατι Tudor... οποτε και επεσαν οι δεικτες snow... και ετσι οπως το κοιταγες και το ξανακοιταγες ηταν ενα vintage R που δεν εμοιαζε με R (ξεχναει γρηγορα ο κοσμος...) Μαγεψαν σαν Tudor να τα λεμε και αυτα! με εκπληκτικο χρωμα dial και bezel! Μετα εβαλαν ενα καλο χαρτι για την καρδια ετσι ωστε να μην ξεφτιλιστουν και φανε ξυλο γιατι με Αμερικη δε παιζεις... συν οτι αν ριξεις μια ματια στα φορα στην Αμερικη αγαπαει DOXA και τα DOXA τη φορανε; κλασικα ΕΤΑ... οποτε δε θα γκρινιαξει κανεις συν οτι θα εχεις την πληρη αποδοχη... και με αυτα δημιουργησαν χωρις να το καταλαβουν μια νεα εταιρια...
Ολοκληρη η συγχρονη ιστορια τους βασιστηκε σε αυτη την κασα και αυτους τους δεικτες και τοσα ΒΒ με χρωματα αλλα και παραλαγες του ρολογιου σε GMT dress κτλ κτλ που ειναι γνωστα!
ε λοιπον μετα απο τετοια επιτυχια παιζουν το ιδιο παιχνιδι που βεβαια τωρα το ξερουν...
τι εκαναν... πηραν παλι ενα ξεχασμενο σχεδιο που δεν περπατησε και πανε να παιξουν την ιδια ιστορια... το κερδος δεν ειναι ποσα θα πουλησουν κυριοι... ειναι οτι πλεον δειχνει οτι εχει ιστορια και οτι ειναι αυτονομη εταιρια!!!!! δεν ειναι πλεον η φτωχη R ειναι πλεον η επιτυχημενη Tudor με ιστορια δικια της και παιζει στα ισια τους υπολοιπους!!
Υ.Γ
Εγω θα παω να το δοκιμασω!
These users thanked the author _batman_ for the post (total 3):
Δημητρη η τουντορ από την γέννηση της ήταν η φθηνή ρόλεξ , ειδικά στην αρχή ήταν πανομοιότυπα ρολόγια με άλλο logo και μηχανή ετα , γιαυτο τον λόγο δημιουργήθηκε άλλωστε .
Η αναγέννηση της οφείλεται αποκλειστικά στο να γεμίσει το κενό που άφησε η ρόλεξ όταν εκτόξευσε τις τιμές της στο θεό , και πραγματικά τα έχει καταφέρει άριστα .
Και όπως λες θυμίζει ρόλεξ χωρίς να είναι , τόσο όσο . Έχει δίκη της προσωπικότητα πλέον ,αλλά κοινό χαρακτήρα με τη μαμά .
Πάμε μαζί για δοκιμή
Γιατί ρε παιδιά, τι έχει το 2-tone sd;;;; Νταξει, είναι λίγο τερας, βάλε και το χρυσό από πάνω, και να πως γυρνούν τα κεφάλια.. απλά κάνει λιιιιιιγο μπαμ παραπανω....
_batman_ έγραψε:Καταρχην να πω οτι, το 2012 ξεκινησε και επισημα η νεα εποχη για την Tudor! που το βασικο της κριτηριο ηταν να γυρισει στην αγορα της Αμερικης ως το πιο φτηνο Rolex! Λοιπον για να γινει αυτο επρεπε να μοιαζει με Rolex και φυσικα να ειναι πιο φτηνο! Εφοσον επρεπε να μοιαζει με Rolex επρεπε στο εξω να μην κανουν εκπτωση να δειχνει και να ειναι ποιοτικο!αρα εκει που μπορουσαν να κοψουν και δεν τους ενοιαζε γιατι δεν φαινοταν ηταν μονο το εσωτερικο (μηχανη)! Αρα η ιστορια ειναι γνωστη! Πηραν ενα ιστορικο κομματι που δεν ειχε περπατησει για την Rolex, το big crown δηλαδη, που πραγματικα μυριζε vintage... και μετα επρεπε να κανουν κατι ετσι ωστε να μην δειχνει απλα homage της R... κοιταζοντας τα χαρτια τους η Tudor ειχε μια εποχη που τα ρολογια της τα προτιμουσε ο στρατος και ειχε καλο ονομα... βεβαια η πρωτη γενια αυτων των ρολογιων ηταν ακριβως R... αλλα στην δευτερη γενια ειχαν κατι Tudor... οποτε και επεσαν οι δεικτες snow... και ετσι οπως το κοιταγες και το ξανακοιταγες ηταν ενα vintage R που δεν εμοιαζε με R (ξεχναει γρηγορα ο κοσμος...) Μαγεψαν σαν Tudor να τα λεμε και αυτα! με εκπληκτικο χρωμα dial και bezel! Μετα εβαλαν ενα καλο χαρτι για την καρδια ετσι ωστε να μην ξεφτιλιστουν και φανε ξυλο γιατι με Αμερικη δε παιζεις... συν οτι αν ριξεις μια ματια στα φορα στην Αμερικη αγαπαει DOXA και τα DOXA τη φορανε; κλασικα ΕΤΑ... οποτε δε θα γκρινιαξει κανεις συν οτι θα εχεις την πληρη αποδοχη... και με αυτα δημιουργησαν χωρις να το καταλαβουν μια νεα εταιρια...
Ολοκληρη η συγχρονη ιστορια τους βασιστηκε σε αυτη την κασα και αυτους τους δεικτες και τοσα ΒΒ με χρωματα αλλα και παραλαγες του ρολογιου σε GMT dress κτλ κτλ που ειναι γνωστα!
ε λοιπον μετα απο τετοια επιτυχια παιζουν το ιδιο παιχνιδι που βεβαια τωρα το ξερουν...
τι εκαναν... πηραν παλι ενα ξεχασμενο σχεδιο που δεν περπατησε και πανε να παιξουν την ιδια ιστορια... το κερδος δεν ειναι ποσα θα πουλησουν κυριοι... ειναι οτι πλεον δειχνει οτι εχει ιστορια και οτι ειναι αυτονομη εταιρια!!!!! δεν ειναι πλεον η φτωχη R ειναι πλεον η επιτυχημενη Tudor με ιστορια δικια της και παιζει στα ισια τους υπολοιπους!!
Υ.Γ
Εγω θα παω να το δοκιμασω!
Πολυ σωστος...! Προς ενημερωση σημερα ειδα το ΒΒ 58 απο κοντα... δυστυχως δεν εβγαλα φωτο.. ενταξει μιλαμε για πολυ ομορφο ρολοι.. με αρωμα βινταζ να βγαινει απο παντου... κασα δεικτες μπεζελ.. ειδικα αυτο το χρυσαφι χρωμα σε δεικτες και καντραν δενει απιστευτα με το μαυρο. Η κασα του πολυ λεπτη σε σχεση με το 41 χιλ. και η αποσταση lug to lug το κανουν να φαινεται 2 νουμερα μικροτερο ρολοι! Τιμη απο 3.160 με.το υφασματινο νατο και 3.500 με το μπρασελε...
Στάλθηκε από το SM-J530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
These users thanked the author giannistissot for the post:
Αυτό είναι υποκειμενικό, μακάρι να αρέσει και σε κάποιους, πολλοί πάντως φβ και φορουμ κλπ όμως το θεωρούν άσχημο, όχι αδιάφορο ή κάτι άλλο. Και εμένα μου κάνει την εικόνα άσχημου και πρωτότυπου, όπως ήταν και αρχικά, σα να μην είναι το τελικό προϊόν και μάλλον λανθασμένη επιλογή από την εταιρία (αφού και το αρχικό ήταν αποτυχημένο και δεν προχώρησε), ειδικά μετά από χρόνια συνεχόμενης ανοδικής πορείας και συνεχούς θαυμασμού από τον κόσμο για οτιδήποτε νέο έβγαζε. Πήρε ένα μεγάλο ρίσκο, που μάλλον ήταν αναμενόμενο ότι δε θα της βγει, να βασιστούμε στο ότι αυτοί κάτι ξέρουν παραπάνω από εμάς? Θα δείξει.
Θα συμφωνήσω με το φίλο Ηλία ότι αν είχε άλλο όνομα πολλοί που λένε ότι τους αρέσει θα είχαν άλλη άποψη και γενικά η κριτική θα ήταν διαφορετική, χωρίς να σημαίνει ότι θεωρώ ότι εσύ προσωπικά επηρεάζεσαι από το όνομα, για εσένα δεν το πιστεύω καθόλου αυτό και εκτιμώ και σέβομαι πάντα την άποψη σου.
harolagoha έγραψε:Γιατί ρε παιδιά, τι έχει το 2-tone sd;;;; Νταξει, είναι λίγο τερας, βάλε και το χρυσό από πάνω, και να πως γυρνούν τα κεφάλια.. απλά κάνει λιιιιιιγο μπαμ παραπανω....
Τίποτα απολύτως κακό, απλα για μένα δεν είναι πλέον sd, δεν έχει πλέον τον χαρακτήρα του sd.
ggli έγραψε:
Η αναγέννηση της οφείλεται αποκλειστικά στο να γεμίσει το κενό που άφησε η ρόλεξ όταν εκτόξευσε τις τιμές της στο θεό , και πραγματικά τα έχει καταφέρει άριστα .
Απολύτως σωστός!
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
If you are going to go through hell, keep going. Winston Churchill