Argo98 έγραψε:Αντικειμενικα κανενα κακό και στην ουσία υπερβολικός ήμουν ,μεταξύ σοβαρού και αστείου όπως το ανέφερα...απλώς ο Κερν στην iwc φαινεται οτι ανάλωσε όλη του τη φαιά ουσία στα gala,event,celebrities κτλπ που ναι μεν ειναι αυτά που θέλει η εποχή μας αλλά όταν έχεις την iwc δε χρειαζονται τοσο πολύ.Προσωπικά είμαι φαν και των σύγχρονων iwc αλλά αντικειμενικά δημιούργησε πολλα μοντέλα που δε χρειάζονταν και θα επρεπε να εστιάσει περισσότερο στο παρελθον της εταιρείας .Προσωπικά τον θεωρω <<γάτα>> και παροτι από τη μια πιστεύω πως είναι καλό που έφυγε από την iwc ,και από το Richemont γενικότερα πλεον , ταυτόχρονα με χαροποιεί αρκετά η είδηση που ακούγεται οτι θα παει στη breitling.Στη breitling πραγματικά λείπει αυτό που πρόσφερε στην iwc ενώ στην iwc λείπει μια στροφή σε πιο ιστορικά και λιτά μοντέλα κατι που φαινεται οτι θελει να κανει ο καινούριος της ceo.
Ευχαριστώ πολύ φίλε Βασίλη για την πολύ αναλυτική και ενδιαφέρουσα απάντηση! Κατάλαβα. Από τα γραφόμενα σου μάλλον δε με χαροποιεί και τόσο που πάει στη Β, την οποία εκτιμώ και μου ασκεί μια ιδιαίτερη γοητεία ως εταιρία. Ίσως όμως τον θέλουν οι νέοι ιδιοκτήτες, κάτι που επίσης δε θα με χαροποιούσε, αφού θα έδειχνε ότι εστιάζουν στις δημόσιες σχέσεις και όχι στο προϊόν.
Για την IWC έτσι ακριβώς είναι, δεν ξέρω αν είναι αποτέλεσμα δικών του αποφάσεων. Πάντως και την IWC την έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση και θα ήθελα να μπορώ να έχω κάποια μοντέλα της όπως το portugese λευκό με μπλε δείκτες, που είναι πανέμορφο, αρκετά dress, επίσης πανέμορφα, το παλίο το ingineer και ίσως ξεχνάω και κάποια. Τα πιο νέα είναι όπως γράφεις. Κρίμα. Επίσης, στα καταδυτικά που είναι η αδυναμία μου τώρα και έχω επικεντρωθεί αποκλειστικά, τα παλιά μου άρεσαν πολύ, ήταν πολύ ιδιαίτερα, τα νέα (μοντέλα που βγήκαν μετά από αυτό που έχεις) μου είναι αδιάφορα.
Είναι παντως εντυπωσιακό πως ακόμα και τέτοιες μεγάλες εταιρίες επηρεάζονται τελικά από ένα άνθρωπο που κάνει τη διαφορά, είτε προς το καλύτερο, είτε προς το χειρότερο. Ξέρουμε πλέον ποιον να κατακρίνουμε, ή να συγχαρούμε.