Κωστα φανταζομαι θα μπορεις να το παραγγειλεις
Στάλθηκε από το SM-J320FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κωστα φανταζομαι θα μπορεις να το παραγγειλεις
Καταπληκτική φωτο ευχαριστώ!IronHawk έγραψε:Μπράβο Σπύρο που τα ξέρεις.gerogian έγραψε:F-104 Starfighter , τα επονομαζομενα ιπταμενα φερετρα, λογω των πολλων θανατηφορων ατυχηματων.markosgr28 έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.ppana έγραψε:
Καλή εβδομάδαF-104 είναι Μάρκοmarkosgr28 έγραψε:Πολύ ωραίο ρολόι και αεροπλάνο. F1 είναι?
Πολυ μικρο ανοιγμα φτερων με αποτελεσμα μεγαλη ταχυτητα αλλα μικρη ευσταθεια και ευκολη απωλεια στηριξης.
Εχει διατελεσει διοικητης ο θειος της Λιτσας και εχω ακουσει πολλες ιστοριες!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τίγρης και Όλυμπος
Απο τα πιο ομορφα ρολογια για εμενα
Ασε Μαρκο...αυτο το ρολοι με βασανιζει. Σκεφτομαι να το θυσιασω για το deepsea. Μολις ομως το πιασω στα χερια μου η ομορφια του και η απλοτητα του με τρελαινουνmarkosgr28 έγραψε:Απο τα πιο ομορφα ρολογια για εμενα
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΝΑΤΟ ή ράμπερ Άγγελε , καταδυτικό με δερμάτινο ανακατεύομαι , εξαιρούνται τα πανεραι που τους πάει το δέρμα και δεν είναι και καταδυτικά .
Όχιιιιιιιι μην το κάνεις κατά τη γνώμη μου. Αλλά αυτό πιστεύω εγώ, που μου αρέσει πολύ αυτό και δε μου αρέσει καθόλου το deepsea, άχρηστη γκουμούτσα (sorry για το slang).merlon έγραψε:Ασε Μαρκο...αυτο το ρολοι με βασανιζει. Σκεφτομαι να το θυσιασω για το deepsea. Μολις ομως το πιασω στα χερια μου η ομορφια του και η απλοτητα του με τρελαινουνmarkosgr28 έγραψε:Απο τα πιο ομορφα ρολογια για εμενα
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το ASUS_X00ID μου χρησιμοποιώντας Tapatalk