Βοηθήστε με να σταματήσω !!!
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Re: Βοηθήστε με να σταματήσω !!!
Απολαυσε το φιλε..!
Μονο αυτο εχω να σου πω..!
Αφου καταβαθος σου αρεσει τι αγχωνεσε!
Μονο αυτο εχω να σου πω..!
Αφου καταβαθος σου αρεσει τι αγχωνεσε!
- ACIDBLACK
- Τοποθεσία: οπου εχειο ζεστη σκονη και υγρασια την ημερα και τσουχτερο κρυο την νυχτα.
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
για αρχη αρχισε να πουλας ......αυτα που βαρεθηκες αυτα που δεν σου αρεσουν πια.....αγγελιες εχει και εδω και αλλου ....
για να κανεις χωρο για καινουργια και ποιο ακριβα ......
για να κανεις χωρο για καινουργια και ποιο ακριβα ......
η σοβαροτητα ειναι η ασπιδα των ηλιθιων
-Montesqueieu
η σοβαροτητα συνιστα καταφανεστατο συμπτωμα δυσπεψιας
-Friedrich Nietzhe
-Montesqueieu
η σοβαροτητα συνιστα καταφανεστατο συμπτωμα δυσπεψιας
-Friedrich Nietzhe
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5182 times
Το παθαίνω και εγώ κατά καιρούς αυτό. Σχεδόν κάθε φορά για διαφορετικό τύπο ή μάρκα ρολογιού. Ότι μου φαίνεται μέσα στις οικονομικές μου δυνατότητες το χτυπάω. Μετά από λίγο καιρό μου περνάει, συνήθως όταν βλέπω κάτι σε διαφορετικό στυλ που μου αρέσει. Αν το πάρω και το φορέσω, μετά από λίγο όλα τα προηγούμενα που κάθονται αρχίζω και τα πουλάω και κρατάω μόνο 1 ή 2 ή και κανένα, ανάλογα. Μετά για κάποιο διάστημα σταματάω να αγοράζω και μετά με πιάνει πάλι! Είναι μια ημιτονοειδής καμπύλη όχι όμως με σταθερή περίοδο.
Παρασύρομαι από το ότι μπορώ να τα αγοράσω από οικονομικής απόψεως, μετά λέω τι να τα κάνω όλα αυτά, καλύτερα λιγότερα και πιο καλά, μετά χρειαζόμουν και ένα πιο φτηνό για πρόχειρο και αυτό γίνεται συνέχεια......Τώρα είμαι σε φάση που έχω πουλήσει τα περισσότερα, για πολύ καιρό δεν αγόραζα τίποτα και τώρα σιγά σιγά έχω αρχίσει να παίρνω κάποια και να ψήνομαι για κάποια άλλα...δυστυχώς. Τι να κάνεις....Τουλάχιστον να χαίρεσαι πρόσκαιρα όταν παραλαμβάνεις ένα καινούργιο που σου αρέσει.
Παρασύρομαι από το ότι μπορώ να τα αγοράσω από οικονομικής απόψεως, μετά λέω τι να τα κάνω όλα αυτά, καλύτερα λιγότερα και πιο καλά, μετά χρειαζόμουν και ένα πιο φτηνό για πρόχειρο και αυτό γίνεται συνέχεια......Τώρα είμαι σε φάση που έχω πουλήσει τα περισσότερα, για πολύ καιρό δεν αγόραζα τίποτα και τώρα σιγά σιγά έχω αρχίσει να παίρνω κάποια και να ψήνομαι για κάποια άλλα...δυστυχώς. Τι να κάνεις....Τουλάχιστον να χαίρεσαι πρόσκαιρα όταν παραλαμβάνεις ένα καινούργιο που σου αρέσει.
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40734 times
- Been thanked: 8905 times
Γρηγορη μου μην ανησυχειες καθολου ...
εχεις παθει οξεια ωρολογιτιδα ...οι περισσοτεροι εδω εχουν κολλησει αυτο το μικροβιο ...
δυστυχως εμβολιο δεν εχει βγει και μαλλον δεν προκειται ...
οποτε οπως ειπαν και τα αλλα παιδια απολαυσε την ιωση-αρρωστεια χωρις τυψεις ...
και ο φιλος joman ειχε ανοιξει παλαιοτερα τετοιο θεμα αλλα τιποτις ... αρρωστος παντα
ο Ζικος σου εδωσε καλη απαντηση ... ολοι ειμαστε ''ομοιπαθοντες '' οπως ειπε ο Ηλιας
εχεις παθει οξεια ωρολογιτιδα ...οι περισσοτεροι εδω εχουν κολλησει αυτο το μικροβιο ...
δυστυχως εμβολιο δεν εχει βγει και μαλλον δεν προκειται ...
οποτε οπως ειπαν και τα αλλα παιδια απολαυσε την ιωση-αρρωστεια χωρις τυψεις ...
και ο φιλος joman ειχε ανοιξει παλαιοτερα τετοιο θεμα αλλα τιποτις ... αρρωστος παντα
ο Ζικος σου εδωσε καλη απαντηση ... ολοι ειμαστε ''ομοιπαθοντες '' οπως ειπε ο Ηλιας
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Θεραπεία δεν υπάρχει....δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υπάρχει....
Καλές Αγορές!!!
Φιλικά Γιώργος
Καλές Αγορές!!!
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
- tzistsam
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Θεραπεία υπάρχει μάγκες. Ονομάζεται κρεβατομουρμούρα γυναίκας. Αμά έχεις και νεογέννητο παιδί βράστα Αν δεν ήταν στην μέση ο πιτσιρικάς (1 χρονών) θα τα είχα σκίσει όλα. Η ωρολογίτιδα δυστηχώς δεν περνάει εύκολα. Μέσα σε 4 μήνες έχω χτυπήσει 3 ρολόγια και έχω στα σκαριά το 4ο. Παρηγορούμαι με κανα λουράκι έτσι να πνίξω τον πόνο μου Κουράγιο μόνο αυτό έχω να πω.
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Δεν υπάρχει σου λέω θεραπεία...μόνος σου τα είπες....1 ρολόϊ κάθε μήνα δεν είναι και λίγο....tzistsam έγραψε:Θεραπεία υπάρχει μάγκες. Ονομάζεται κρεβατομουρμούρα γυναίκας. Αμά έχεις και νεογέννητο παιδί βράστα Αν δεν ήταν στην μέση ο πιτσιρικάς (1 χρονών) θα τα είχα σκίσει όλα. Η ωρολογίτιδα δυστηχώς δεν περνάει εύκολα. Μέσα σε 4 μήνες έχω χτυπήσει 3 ρολόγια και έχω στα σκαριά το 4ο. Παρηγορούμαι με κανα λουράκι έτσι να πνίξω τον πόνο μου Κουράγιο μόνο αυτό έχω να πω.
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5182 times
όπως λέει και η θρησκειά, οι λογισμοί είναι ότι χειρότερο!tzistsam έγραψε:Θα πάω σε κανα μοναστήρι μου φαίνεται να αποσυρθώ από τα εγκώσμια μήπως και ησυχάσω Αλλά μου φαίνεται το σαράκι θα με τρώει.