![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Zodiac Professional Divers Red Dot
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Re: Zodiac Professional Divers Red Dot
Κοιτα συμπτωση!markosgr28 έγραψε:Έχω μια πολύ όμοια ιστορία με ένα πολύ όμοιο ρολόι!!! Το πήρα το 1991 πρώτη χρονία ως φοιτητής και τότε πραγματικά και εγώ νόμιζα ότι πήρα κάτι πολύ καλό! το φόρεσα για μια δεκαετία συνεχώς, σε θάλασσες κλπ. Μετά το έβγαλα, γιατί θεώρησα ότι μετά από τόσο καιρό έχει πλέον συναισθηματική αξία, οπότε πρέπει να το φυλάξω. Το έχω ακόμα και λειτουργεί άψογα. Όλα αυτά τα χρόνια μόνο μπαταρίες έχει ζητήσει. Είναι ένα Zodiac (πριν πουληθεί) ίδιο μοντέλο με αυτό της φωτογραφίας, με κίτρινη όμως πλήρως φωσφορίζουσα πλάκα και μαύρη κουκίδα στο 4.30. Θα ανεβάσω φώτο αργότερα σήμερα.
![cool cool](./images/smilies/coolRedGlow.gif)
Περιμενουμε φωτο κι απο το δικο σου,φιλε Μαρκο
![photo :photogr:](./images/smilies/dgf5.gif)
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
Μπράβο σου Ηλια που του έδωσες ξανά ζωή...μπράβο και στον Αρη για την επισκευή!
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5183 times
Ορίστε οι φώτο (τελικά και αυτό κόκκινη κουκίδα έχει, ακόμα μου αρέσει αυτό το ρολόι, ίσως λόγω αναμνήσεων):stavros_ch έγραψε:Περιμενουμε φωτο φιλε Μαρκο!
![Image](http://i447.photobucket.com/albums/qq195/markosgr28/zodiac/IMAGE_024.jpg)
![Image](http://i447.photobucket.com/albums/qq195/markosgr28/zodiac/IMAGE_020.jpg)
Πολυ ωραιο μοντελο...μου αρεσει και στις δυο εκδοσεις....
Εχει κοκκινη κουκιδα και αυτο,..οχι μαυρη οπως ειπες..
...και παιζει καποιο ρολο π.χ.για την αυτονομη,...η ετσι για την ονομασια..-Zodiac Professional Divers Red Dot 200m.--
![Wink ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
...και παιζει καποιο ρολο π.χ.για την αυτονομη,...η ετσι για την ονομασια..-Zodiac Professional Divers Red Dot 200m.--
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5183 times
Ναι, το διόρθωσα παραπάνω. Δεν ξέρω αν έχει κάποιο ρόλο, εκείνη την περίοδο πάντως ήταν το σήμα κατατεθέν της Zodiac.snapper έγραψε:Πολυ ωραιο μοντελο...μου αρεσει και στις δυο εκδοσεις....![]()
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Μαρκο το διατηρεις σε αριστη κατασταση απ'οτι βλεπω
Πολυ ομορφο και με αυτο το χρωμα καντραν![good :good:](./images/smilies/AddEmoticons0423.gif)
![mgn :magn:](./images/smilies/AddEmoticons04217.gif)
Πολυ ομορφο και με αυτο το χρωμα καντραν
![good :good:](./images/smilies/AddEmoticons0423.gif)
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
- VC222
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 325 times
Καλησπέρα σε όλους! Ε ναι, έχω κι εγώ το zodiac diver 200m red dot!
Το αγόρασα προν αρκετά χρόνια από Αμερική σε πολύ καλή τιμή, καινούριο. Στην Ελλάδα κοίταζα για το χρονογράφο της Zodiac red dot (Valjoux 7750)- είχε 385.000 δρχ. αν θυμάμαι καλά.
Ο λόγος που πήρα το diver ήταν απλός: κολυμπούσα με ένα αρχαίο* Omega Seamaster 300m του 1967 το οποίο κάποια στιγμή στη Πάρο "έμπασε" νερά....OFF κατευθείαν η μηχανή...
Αφού το συνεφέραμε με επαναλαμβανόμενες πλύσεις σε αντισκωριακά, καθαριστικά κλπ. (ευτυχώς το καντραν δεν λέκιασε) αποφάσισα, λόγω σπανιότητας και ίσως και της βαρεμάρας-αμέλειάς μου να ελέγχω στεγανότητες κάθε χρόνο, ότι έπρεπε να βρω κάτι όμορφο και φτηνό, έστω και quartz. Έτσι αγόρασα το Zodiac με το απίθανο κίτρινο καντράν (φωσφοριζέ) και το πράγματι τέλειο μπρασελέ jubilee. Τελικά μετά από αρκετές βουτιές στο Αιγαίο πήρε και αυτό λίγο νερό αλλά αντί να σταματήσει συνεχίζει εδώ και 10 χρόνια να δουλέυει με ελαφρά πιο σκούρο καντράν....τώρα βουτάω με ένα πιο καινούριο Seamaster 300 quartz του 1992 αλλά το Zodiac θα είναι πάντα μέσα στη καρδιά μου (όπως και άλλα βέβαια)!
Αυτά τα λίγα!
VC222
*και ένα BULOVA 666ft επίσης αυτόματο και αρχαίο το οποίο αποχωρίστηκα για οικονομικούς λόγους αρκετά χρόνια μετά (τότε είχα πουλήσει μέσω ebay 1 Omega, 2 Bulova 666ft, 2 Seiko και ένα ξυπνητήριVulcain Cricket- μετά κατάλαβα ότι δεν σώνομαι έτσι...)
my zodiac:
![Image](http://img139.imageshack.us/img139/3226/myzodiac.jpg)
Το αγόρασα προν αρκετά χρόνια από Αμερική σε πολύ καλή τιμή, καινούριο. Στην Ελλάδα κοίταζα για το χρονογράφο της Zodiac red dot (Valjoux 7750)- είχε 385.000 δρχ. αν θυμάμαι καλά.
Ο λόγος που πήρα το diver ήταν απλός: κολυμπούσα με ένα αρχαίο* Omega Seamaster 300m του 1967 το οποίο κάποια στιγμή στη Πάρο "έμπασε" νερά....OFF κατευθείαν η μηχανή...
Αφού το συνεφέραμε με επαναλαμβανόμενες πλύσεις σε αντισκωριακά, καθαριστικά κλπ. (ευτυχώς το καντραν δεν λέκιασε) αποφάσισα, λόγω σπανιότητας και ίσως και της βαρεμάρας-αμέλειάς μου να ελέγχω στεγανότητες κάθε χρόνο, ότι έπρεπε να βρω κάτι όμορφο και φτηνό, έστω και quartz. Έτσι αγόρασα το Zodiac με το απίθανο κίτρινο καντράν (φωσφοριζέ) και το πράγματι τέλειο μπρασελέ jubilee. Τελικά μετά από αρκετές βουτιές στο Αιγαίο πήρε και αυτό λίγο νερό αλλά αντί να σταματήσει συνεχίζει εδώ και 10 χρόνια να δουλέυει με ελαφρά πιο σκούρο καντράν....τώρα βουτάω με ένα πιο καινούριο Seamaster 300 quartz του 1992 αλλά το Zodiac θα είναι πάντα μέσα στη καρδιά μου (όπως και άλλα βέβαια)!
Αυτά τα λίγα!
VC222
*και ένα BULOVA 666ft επίσης αυτόματο και αρχαίο το οποίο αποχωρίστηκα για οικονομικούς λόγους αρκετά χρόνια μετά (τότε είχα πουλήσει μέσω ebay 1 Omega, 2 Bulova 666ft, 2 Seiko και ένα ξυπνητήριVulcain Cricket- μετά κατάλαβα ότι δεν σώνομαι έτσι...)
![robo :robo:](./images/smilies/6fdsfg.gif)
my zodiac:
![Image](http://img139.imageshack.us/img139/3226/myzodiac.jpg)