κοπέλι για ρίξε καμιά φωτό από το επετειακό..δεν το έχω δει πουθενά...ACIDBLACK έγραψε:flightmaster....το επετειακο διχρωμο.......και το breitling μια χαρα ειναι
Φιλικά Γιώργος
κοπέλι για ρίξε καμιά φωτό από το επετειακό..δεν το έχω δει πουθενά...ACIDBLACK έγραψε:flightmaster....το επετειακο διχρωμο.......και το breitling μια χαρα ειναι
Στρωσιμο?Οχι,τι στρωσιμο....Blackbird έγραψε:Οι νέες μηχανές δε θέλουν στρωσιμο.
η αγορά δεν θα γίνει άμεσα για 2 λόγουςeisenberg έγραψε:Γιωργο το Breitling καλυπτει ολες τις προυποθεσεις που εχεις θεσει.Η ποιοτητα κατασκευης και η προσοχη στη λεπτομερεια ειναι απο...αλλο πλανητη,ενω θετικο ειναι και το γεγονος οτι θα το αγορασεις αρκετα κατω απο 5.000Ε(λαμβανοντας υποψην και την εκπτωση).
Αυτο που μενει να αποδειχθει ειναι η αξιοπιστια της νεας αυτης μηχανης στο χρονο.Οι προδιαγραφες της ειναι αξιοθαυμαστες και η Breitling δεν εχει κρυψει οτι πανω σε αυτη την μηχανη θα στηριχτει για το μελλον της,αλλα μηπως πρεπει να την αφησουμε να περπατησει στην αγορα λιγο καιρο?Δεν εχω διαβασει αναφορες προβληματων στο νετ,αλλα απο την αλλη δεν εχουν κυκλοφορησει ακομη και τοσα πολλα ρολογια,δεδομενου οτι φετος λανσαριστηκε το μοντελο.Οι κριτικες του ειδικου τυπου ειναι ακρως κολακευτικες για τον Β01 αλλα την αξιοπιστια σε συνεχη και μακροχρονια καθημερινη χρηση μονο ο απλος αγοραστης μπορει να την επιβεβαιωσει....
2 ερωτήσης φίλε Θοδωρή...eisenberg έγραψε:Γιωργο το Breitling καλυπτει ολες τις προυποθεσεις που εχεις θεσει.Η ποιοτητα κατασκευης και η προσοχη στη λεπτομερεια ειναι απο...αλλο πλανητη,ενω θετικο ειναι και το γεγονος οτι θα το αγορασεις αρκετα κατω απο 5.000Ε(λαμβανοντας υποψην και την εκπτωση).
Αυτο που μενει να αποδειχθει ειναι η αξιοπιστια της νεας αυτης μηχανης στο χρονο.Οι προδιαγραφες της ειναι αξιοθαυμαστες και η Breitling δεν εχει κρυψει οτι πανω σε αυτη την μηχανη θα στηριχτει για το μελλον της,αλλα μηπως πρεπει να την αφησουμε να περπατησει στην αγορα λιγο καιρο?Δεν εχω διαβασει αναφορες προβληματων στο νετ,αλλα απο την αλλη δεν εχουν κυκλοφορησει ακομη και τοσα πολλα ρολογια,δεδομενου οτι φετος λανσαριστηκε το μοντελο.Οι κριτικες του ειδικου τυπου ειναι ακρως κολακευτικες για τον Β01 αλλα την αξιοπιστια σε συνεχη και μακροχρονια καθημερινη χρηση μονο ο απλος αγοραστης μπορει να την επιβεβαιωσει....
Μονο μιά και δυό?Georges έγραψε: 2 ερωτήσης φίλε Θοδωρή...
1) το έχεις δει από κοντά???
Εχω καιρο να παρω ρολοι καινουριο απο AD,ισως εχουν αλλαξει τα πραγματα ή το συγκεκριμενο μοντελο να μην ειναι τοσο discounted οσο αλλα λογω μεγαλης ζητησης και μικρης διαθεσιμοτητας,αλλα πιστευω ενα ±25% ειναι εφικτο.2) τι έκπτωση μπορείς να πετύχεις σήμερα σε αγορά μετρητοίς??
eisenberg έγραψε:Μονο μιά και δυό?Georges έγραψε: 2 ερωτήσης φίλε Θοδωρή...
1) το έχεις δει από κοντά???
Την πρωτη φορα που το ειδα σε βιτρινα μεγαλου καταστηματος στο εξωτερικο-πολυ πριν ερθει Ελλαδα- μπηκα μεσα σιφουνας και δοκιμαζα τη μια βερσιον μετα την αλλη....
Εχω δοκιμασει και δει τις περισσοτερες εκδοσεις πλην των χρυσων.
Εχω καιρο να παρω ρολοι καινουριο απο AD,ισως εχουν αλλαξει τα πραγματα ή το συγκεκριμενο μοντελο να μην ειναι τοσο discounted οσο αλλα λογω μεγαλης ζητησης και μικρης διαθεσιμοτητας,αλλα πιστευω ενα ±25% ειναι εφικτο.2) τι έκπτωση μπορείς να πετύχεις σήμερα σε αγορά μετρητοίς??
Ναι,το ξερω το ρολοι.Μπορεις να το βαλεις διπλα διπλα σε πολυ πιο ακριβα ρολογια και να τα ''ντροπιασει''...δεν ειναι υπερβολη,απλα το ρολοι ειναι τοσο αψεγαδιαστο ποιοτικα.Georges έγραψε: Άρα αυτά που γράφεις περι ποιότητας και προσοχής στην λεπτομέρεια τα έχεις δει....μια χαρά!!!