camen έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 31, 2022 4:50 pm
Τωρα δυστυχως θα γινω λιγο αιχμηρος αλλα δε μπορω να κρατηθω ahahahaha… Με αυτα που βλεπω θα αρχισω οντως να υποστηριζω στα σοβαρα πως η πιο σοβαροι ηταν Ω+Swatch!
-Επιτραπεζια JLC…Οκ , να ξεθαψω κ τον παλιο κομο της γιαγιας μου να το βαλω πανω…ή απλα να μην εχω τπτ αλλο να αγορασω απο αυτον τον κοσμο οποτε ας παρω κ ενα τετοιο να βρισκεται!
-20 διαφορετικα references navitimer με χρωματακια μπας και πασουμε καναν πελατη! Γεμισε η οθονη χρωματιστα καντραν, το κανε η rolex , ας το κανουμε κ εμεις!
-Tudor Ταμτακος, ας πεταξουμε κ λιγο χρυσο μεσα να ανεβουμε κατηγορια να δικαιολογησουμε κ τις τιμες.
-Vacheron για Σειχη κ πανω , αλλιως πρεπει να εχεις ασορτι κ τουλαχιστον 3 χρυσα δοντια!
-H Patek ok, ας κανουμε κατι ρετροφαινεσθε , στερεψαμε απο ιδεες,μας ειχαν ξεμεινει κ κατι δεικτες στο συρταρι απο παλια μην πανε χαμενοι, εχουμε κ το Nautilus οποτε καλα ειμαστε.
-Rolex, no comment, αφου γεμισαμε τους δεξιοχειρες ας μην μεινουν παραπονεμενοι οι αριστεροχειρες κ δυσκολευομται στην αλλαγη ημερομηνιας.
Τελικα, μονο η Cartier κρατα ενα υφος σταθερο κ μια σχεδιαστικη γραμμη με διαφορετικες πινελιες! Οι αλλοι νομιζουν πως ολος ο κοσμος γεμισε Σειχηδες κ Billionaires.
Δε ξερω, μπορει κ να γεμισε κ να εμεινα εγω στην απεξω!
Ολα τα παραπανω προφανως ειπωμενα με μια γερη δοση χιουμορ, να γελασουμε κ λιγο!