Ναι με καλυψες απολυτα και εμενα... δυστυχως οχι δεν θα πηγαινα ταμειο οταν εχω παρει τοσα εστω λιγα σεικο σε υποδεκαπλασια τιμη... και οσο δεν εχω καποια καλη συλλογη με αρκετα κομματια δεν θα πηγαινα σε σεικο σε αυτη την κατηγορια.ggli έγραψε:Δυστυχως μέσω tapatalk δεν μπορώ να ψηφίσω.
Δεν θα πήγαινα ταμείο , ο λόγος όπως έχω ξαναγράψει , στις τιμές αυτές πληρώνεις υπεραξία , άρα όσο καλοφτιαγμένο κι αν είναι ένα ρολόι , δεν δικαιολογεί τα χρήματα που ζητάει , η υπεραξία έρχεται από πολλούς άλλους παράγοντες και IMO , η σεικο όσο καλά ρολόγια κι αν φτιάχνει δεν έχει το ειδικό βάρος που θα σε κάνει να της δόσεις 5-6κ, γνώμη μου πάντα .
Επίσης όταν οκά αυτά τα χρόνια , έχεις αγοράσει δεκάδες σεικο σε εξαιρετικές τιμές , ε δε θα πάρεις πάλι σεικο σε αύρες τις κατηγορίες , ήμαρτον.
Ένας τρίτος λόγος που σχετίζεται με τον πρώτο είναι ότι στην κατηγορία την δίκη μου δεν μπορεί βα έχεις πολλά Ακριβά ρολόγια , άρα όταν θα έρθει η στιγμή βα σκάσεις τόσα λεφτά θα σκεφτείς δίπλα και τριπλά κάποια πράγματα .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-J530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk