Το ίδιο έκανα όταν πήρα το ND. Έδωσα Doxa Sharkhunter, Breitling Chrono Avenger Titanium, Oris 1000M titanium (X2) κλπ. για να πάρω το nd. Για τα 2 πρώτα μετάνιωσα και είναι τα μοναδικά ρολόγια έως τώρα που μετάνιωσα που έδωσα.
Δεν ξέρω τι θέλεις να δώσεις φίλε Ηλία και πόσο τα θέλεις να τα έχεις αυτά, αλλά αν βάλεις ούτως ή άλλως πολλά επιπλέον χρήματα, βάλε και κάτι παραπάνω, για να κρατήσεις κάποιο που ίσως το μετανιώσεις μετά, αν υπάρχει κάποιο τέτοιο. Εγώ όταν τα έδινα δεν τα έδινα δύσκολα, ούτε σκεφτόμουν ότι θα το μετανιώσω, γιατί ήμουν παθιασμένος να πάρω το ND και καλά έκανα και το πήρα τελικά. Μετά είδα ότι αν ήθελα π.χ. να ξαναπάρω Doxa, ήταν πολύ δύσκολο, γιατί δεν βρίσκεις εύκολα μεταχειρισμένα και Β οι τιμές είχαν πάρει Χ2.5 σε σχέση με το πόσο το είχα πάρει.... Θα απαντούσα ναι λοιπόν στο ερώτημα και ειδικά για το συγκεκριμένο που θέλεις (παρόλο που συμφωνώ με τον Άγγελο και εγώ πιστεύω ότι θα ξεφουσκώσει λίγο η rolex, όχι πολύ), αλλά σκέψου και αυτό που γράφω παραπάνω.
These users thanked the author markosgr28 for the post:
Ηλία θα ξεκινήσω λέγοντας ότι εγώ το έκανα , πούλησα ότι ρολόι είχα για ρόλεξ .
Βέβαια εδώ να προσθέσω ότι το ρόλεξ και ειδικά το sd για μένα ήταν grail, όποτε αυτό είναι μια σημαντική παράμετρος ,το αν το ρολόι που θα αποκτηθεί με τέτοια θυσία είναι απλά άλλο ένα ρολόι ή το δισκοπότηρο κάποιου .
Επιπλέον τα ρολόγια που θυσίασα , είναι ρολόγια που εύκολα ξανά βρίσκω , ίσως όχι στις ίδιες τιμές , αλλά είναι ευρείας κυκλοφορίας , οποτε εδώ έχουμε άλλη μια παράμετρο .
Ταυτόχρονα όμως μιλάμε για ένα brand που ασχέτως με τη φούσκα έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά για τα οποία έγινε φούσκα και σφάζονται τα άρρωστακια ανα τον κόσμο .
Προσωπικά αν το 16600 ήταν ο διακαής μου πόθος και είχα σκοπό να το φοράω καθημερινά ( επίσης σημαντική παράμετρος ) θα go4it.
Ηλια εβαλες πολυ δυσκολο ερωτημα... οπως ειπωθηκε εξαρταται απο τα ρολογια που θες να δωσεις το αν μπορουν να ξαναβρεθουν εστω καποια απο αυτα αν το μετανιωσεις και το ποσο τα βαρεθηκες ή τα φορας...
Τωρα το οτι ειναι για γελια η ολη κατασταση με τις τιμες των μεταχειρων ρολεξ δεν το συζητω... ευτυχως δεν ασχολουμαι και λογω αδυναμιας να τα φτασω οικονομικα και απο συνειδηση ακομα και αν μπορουσα..
pontioz έγραψε:Μη δίνεις αξία στην υπερτίμηση.
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
These users thanked the author giannistissot for the post:
ggli έγραψε:Ηλία θα ξεκινήσω λέγοντας ότι εγώ το έκανα , πούλησα ότι ρολόι είχα για ρόλεξ .
Βέβαια εδώ να προσθέσω ότι το ρόλεξ και ειδικά το sd για μένα ήταν grail, όποτε αυτό είναι μια σημαντική παράμετρος ,το αν το ρολόι που θα αποκτηθεί με τέτοια θυσία είναι απλά άλλο ένα ρολόι ή το δισκοπότηρο κάποιου .
Επιπλέον τα ρολόγια που θυσίασα , είναι ρολόγια που εύκολα ξανά βρίσκω , ίσως όχι στις ίδιες τιμές , αλλά είναι ευρείας κυκλοφορίας , οποτε εδώ έχουμε άλλη μια παράμετρο .
Ταυτόχρονα όμως μιλάμε για ένα brand που ασχέτως με τη φούσκα έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά για τα οποία έγινε φούσκα και σφάζονται τα άρρωστακια ανα τον κόσμο .
Προσωπικά αν το 16600 ήταν ο διακαής μου πόθος και είχα σκοπό να το φοράω καθημερινά ( επίσης σημαντική παράμετρος ) θα go4it.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Συγγνώμη για το ελαφρώς off topic, αλλά επειδή έχω την ίδια άποψη για τη φούσκα, δεν έχω καμιά ένδειξη ότι θα ξεφουσκώσει, έγραψα ότι θα ξεφουσκώσει, καθαρά και μόνο γιατί αυτό συμβαίνει στατιστικά με όλες τις φούσκες που έχουν προκύψει έως τώρα σε όλους τους τομείς.
Εξαρταται απο καποια κριτηρια... π.χ. ποσο φορας τα υπαρχον ρολογια, αν τα βαρεθηκες, αν εχεις σκοπο να τα δωσεις η οχι, αν θα ξαναβρεθουν κ.α.
Ομως για να γινω συγκεκριμενος, αν τα ρολογια που ειναι στην κατοχη μου με καλυπτουν, δε θα προχωρουσα σε αυτου του ειδους την τραμπα! Ακομα και αυτο να αφορα το holy grail μου!
These users thanked the author gmaras for the post:
Αν και η δική μου ιστορία είναι πολύ διαφορετική παρόλα αυτά εγώ άκουσα τη γνώμη σου και πούλησα όλα μου τα ρολόγια για να πάρω ένα καλό.
Το επίπεδο βέβαια τιμών είναι μέρα με τη νύχτα και πρόκειται για ρολόγια που μπορω να ξαναπάρω.
Δεν θεωρώ πάντως ιδανικό σενάριο να δώσεις τέτοιες ρολογαρες που έχεις για ένα.
Οι γνώσεις σου είναι τέτοιες που μπορείς να αξιολογήσεις καλύτερα από τον καθένα την κατάσταση και να κάνεις το σωστο.
Από την άλλη όμως πιστεύω πως είσαι από τους λίγους που θα μπορούσαν να μείνουν με ένα και μόνο ρολόι συνειδητά και χωρίς ενδοιασμούς
These users thanked the author gkblues for the post: