VC patrimony
Re: VC patrimony
Επανέρχομαι,σκέφτομαι οτι μια τέτοια αγορά μάλλον προϋποθέτει κι ενα status,αντε και το πήραμε,που θα το φορέσουμε,στην ταβέρνα του Ηλία που πάμε για μάσα μπούκα ;
Τι λέτε κι εσείς;
Τι λέτε κι εσείς;
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5178 times
-
- Has thanked: 6133 times
- Been thanked: 4443 times
Ακριβώς έτσι, το φοράς κάθε μέρα και παντού και φτάνει που εσύ ξέρεις τι έχεις στο χέρι. Μόνο θάλασσα μην το βάλεις :)markosgr28 έγραψε:Αυτο δε με απασχολεί καθολου και στην ταβερνα και οπου μου κανει κεφι
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Εμ αυτο που το βάζεις;τωρα που σκέφτομαι να το ρίξω στο ψάρεμαgep έγραψε:Ακριβώς έτσι, το φοράς κάθε μέρα και παντού και φτάνει που εσύ ξέρεις τι έχεις στο χέρι. Μόνο θάλασσα μην το βάλεις :)markosgr28 έγραψε:Αυτο δε με απασχολεί καθολου και στην ταβερνα και οπου μου κανει κεφι
-
Μαλλον παρεξήγησες το χιούμορ, για αλλού χτυπούσε η καμπάνα...director έγραψε:Εμ αυτο που το βάζεις;τωρα που σκέφτομαι να το ρίξω στο ψάρεμαgep έγραψε:Ακριβώς έτσι, το φοράς κάθε μέρα και παντού και φτάνει που εσύ ξέρεις τι έχεις στο χέρι. Μόνο θάλασσα μην το βάλεις :)markosgr28 έγραψε:Αυτο δε με απασχολεί καθολου και στην ταβερνα και οπου μου κανει κεφι
Δεν παρεξηγώ φιλαράκι αλλα σκέφτεσαι να χτυπάει την ουρά ο σαργος πάνω στο VC;gep έγραψε:Μαλλον παρεξήγησες το χιούμορ, για αλλού χτυπούσε η καμπάνα...director έγραψε:Εμ αυτο που το βάζεις;τωρα που σκέφτομαι να το ρίξω στο ψάρεμαgep έγραψε:Ακριβώς έτσι, το φοράς κάθε μέρα και παντού και φτάνει που εσύ ξέρεις τι έχεις στο χέρι. Μόνο θάλασσα μην το βάλεις :)markosgr28 έγραψε:Αυτο δε με απασχολεί καθολου και στην ταβερνα και οπου μου κανει κεφι
- captain
- Has thanked: 5083 times
- Been thanked: 11947 times
Δυστυχως δεν εχω άποψη .... Ούτε γνώση .... Για να συμβουλέψω .....!!!!
Δύσκολο ρολόι ..... Δύσκολη κατηγορία ..... Δύσκολοφορετο στυλ και χαρακτήρας ....!!!!
Κρίμα να δώσεις τοσα λεφτά και να μην μπορεις να το υποστηρίξεις ....!!!!
Να μην μπορεις να το βάλεις πουθενά στα μερη που κυκλοφορεις και συναναστρέφεται ......!!!!
Αν έδινα πανω απο 10κ για ρολόι ... Θα επαιρνα ενα ρολόι που να μπορω να το φοράω 24/24 ...... 7/7 ..... 31/31 ..... 12/12 ....... Δλδ παντού και παντα ...!!!!!
Δύσκολο ρολόι ..... Δύσκολη κατηγορία ..... Δύσκολοφορετο στυλ και χαρακτήρας ....!!!!
Κρίμα να δώσεις τοσα λεφτά και να μην μπορεις να το υποστηρίξεις ....!!!!
Να μην μπορεις να το βάλεις πουθενά στα μερη που κυκλοφορεις και συναναστρέφεται ......!!!!
Αν έδινα πανω απο 10κ για ρολόι ... Θα επαιρνα ενα ρολόι που να μπορω να το φοράω 24/24 ...... 7/7 ..... 31/31 ..... 12/12 ....... Δλδ παντού και παντα ...!!!!!
-
:)director έγραψε:Δεν παρεξηγώ φιλαράκι αλλα σκέφτεσαι να χτυπάει την ουρά ο σαργος πάνω στο VC;gep έγραψε:Μαλλον παρεξήγησες το χιούμορ, για αλλού χτυπούσε η καμπάνα...director έγραψε:Εμ αυτο που το βάζεις;τωρα που σκέφτομαι να το ρίξω στο ψάρεμαgep έγραψε:Ακριβώς έτσι, το φοράς κάθε μέρα και παντού και φτάνει που εσύ ξέρεις τι έχεις στο χέρι. Μόνο θάλασσα μην το βάλεις :)markosgr28 έγραψε:Αυτο δε με απασχολεί καθολου και στην ταβερνα και οπου μου κανει κεφι
Αυτο ακριβώς εννοώ,να δώσεις ενα σκασμό λεφτά για τα μέτρα μας για να το χαίρεται η θυρίδα;captain έγραψε:Δυστυχως δεν εχω άποψη .... Ούτε γνώση .... Για να συμβουλέψω .....!!!!
Κρίμα μα δώσεις τοσα λεφτά και να μην μπορεις να το υποστηρίξεις ....!!!!
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40364 times
- Been thanked: 8780 times
Δημητρη αν οι προυποθεσεις ειναι αυτες , δηλαδη να το φορας οποτεδηποτε και οπουδηποτε τοτε ενας ειναι ο μονοδρομος .....Rolexdirector έγραψε:Αυτο ακριβώς εννοώ,να δώσεις ενα σκασμό λεφτά για τα μέτρα μας για να το χαίρεται η θυρίδα;captain έγραψε:Δυστυχως δεν εχω άποψη .... Ούτε γνώση .... Για να συμβουλέψω .....!!!!
Κρίμα μα δώσεις τοσα λεφτά και να μην μπορεις να το υποστηρίξεις ....!!!!
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/