Αν θυμάμαι καλά φτιάχτηκαν 100 ρολόγια συνολικά τότε για την συγκεκριμένη μοίρα (50 με λευκό και 50 με μαύρο καντράν) όσα δεν αγοράστηκαν απο συναδέλφους διανεμήθηκαν σε καταστήματα.....η εκτύπωση του καντράν δεν ξέρω που έγινε πάντως αρκετά ρολόγια ειχαν θέματα τα οποία αλλα ηταν εμφανή απο την αρχή και άλλα βγήκαν στην πορεία....η push pull κορώνα ηταν το πιο ευαίσθητο σημείο και στο ρολοι που βλέπεις στις πιο πάνω φώτο από εκεί πήρε νερά μέσα καθώς η φλατζα του αλλοιώνεται εύκολα....οπότε οποιος εχει αυτο το ρολόι σήμερα και δουλεύει συχνά τις λειτουργίες του θα συνιστούσα καθε χρόνο να το στέλνει για έλεγχο (κυρίως στο σημείο που ανέφερα) για να εχει το κεφάλι του ήσυχο.gerogian έγραψε:Κριμα Γιωργο και ειναι ομορφο ρολοι.
Δεν τα ηξερα ολα αυτα, λυπαμαι πραγματικα.
Το τυπωμα και το μονταρισμα εγινε στο εργοστασιο η το ανελαβε η εδω αντιπροσωπεια; η καποιο μαγαζι;
Εγω το ρολοι το ειχα πετυχει σε μαγαζι της Αθηνας.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Η καλιμπρα της ΕΤΑ που φοράει ειναι παρόμοια με την αντίστοιχη thermocompressed της breitling αλλα σε πιο low cost version και βρίσκεται πανεύκολα μεσω διαδικτύου ως καινούριο ανταλλακτικό σε τιμές απο 189 ευρώ περίπου (τόσο την ειχα βρει εγώ πριν 2 χρόνια για να επιδιόρθωσω το παραπάνω) οπότε το αίσιο σε όλη την υπόθεση ειναι πως με λογικό κόστος το ρολόι ξαναζωντανεύει πανεύκολα.