captain έγραψε:Θοδωρή σωστα αυτά που λες .... Η τεχνολογία τρέχει ... Εμείς μπορούμε να την ακολουθήσουμε ...;;;;
Υπαρχει μεγάλη απαξιώσει στα υπάρχοντα μοντέλα .... Όταν βγαίνουν τα καινούργια ... Και όταν έχεις δώσει ενα σορό λεφτά υπαρχει θέμα ...!!!!
... Οτι είπα ισχύει για όλες τις εταιρείες ....!!!!
Τα ιφονια είχαν μείνει πολυ πισω σε σχέση με τον ανταγωνισμό ... Γι αυτο πέσαν πολυ οι πωλήσεις τους ... Ειδικά το κόλλημα που είχαν με τις μικρές οθόνες το πλήρωσαν ακριβά ....!!!!
Αν δεν χαλάσει το κινητό μου δεν το αλλάζω ....!!!!
Δεν έχω υπερβολικές απαιτήσεις και με καλύπτει στο 200% αυτο που έχω .... Όποτε ποιος ο λόγος ....
οπως τα λες καπετανιε ειναι ..
δεν ειναι μονον το iPhone που βγαινει καθε χρονο και μας βαζει σε πειρασμους ... και τα Samsung το ιδιο κανουν
βγηκε το S7 προ μηνων -5 μηνων αν δεν κανω λαθος- και ηδη συζητειται η εκδοση του S8
και πολυ ειπες οτι τα προηγουμενα αποξιωνονται γρηγορα ...ομως ετσι ειναι η τεχνολογια ...
Ρε παιδιά κάτι διάβασα ότι σκάει και αυτό, το έχετε υπόψη σας οι ενδιαφερόμενοι? Πιστή αντιγραφή Note 7 (κάποιος μου είπε ότι το αναφέρουν στις πτήσεις της Aegean, ότι όσοι το έχουν να το απενεργοποιήσουν τελείως)
markosgr28 έγραψε:Ρε παιδιά κάτι διάβασα ότι σκάει και αυτό, το έχετε υπόψη σας οι ενδιαφερόμενοι? Πιστή αντιγραφή Note 7 (κάποιος μου είπε ότι το αναφέρουν στις πτήσεις της Aegean, ότι όσοι το έχουν να το απενεργοποιήσουν τελείως)
Άμα σκας τόσα λεφτά, το κινητό πρέπει να κάνει ¨μπαμ"
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
markosgr28 έγραψε:Ρε παιδιά κάτι διάβασα ότι σκάει και αυτό, το έχετε υπόψη σας οι ενδιαφερόμενοι? Πιστή αντιγραφή Note 7 (κάποιος μου είπε ότι το αναφέρουν στις πτήσεις της Aegean, ότι όσοι το έχουν να το απενεργοποιήσουν τελείως)
Άμα σκας τόσα λεφτά, το κινητό πρέπει να κάνει ¨μπαμ"
Μάρκο δεν εχω ακούσει κατι , για το note 7 υπάρχει οδηγία αντικατάστασης
Μάρκο δεν εχω ακούσει κατι , για το note 7 υπάρχει οδηγία αντικατάστασης