Στεφανε πολυ σωστη παρατηρηση, που οι περισσοτεροι δεν την ειχαμε σκεφτει ετσι.. αληθεια για πες μας
το παθων που εγινε ?
Ηλια εγινες και εσυ τρομερο ψαχτηρι ετσι ? ευχαριστουμε για τα λινκ..μπραβο σου
Thanks bro..Σιγα σιγα θα της κανω!marios_ch έγραψε:ΑΑΑΑΑ, Αντώνη μας την έκανες πάλι..... Εχει και τα καλά της τελικά η δέσμευση...![]()
Να το χαίρεσαι αφού πρώτα κάνεις τις απαραίτητες διαδικασίες..... Οταν έρθω κάτω θέλω να το δω κούκλα...!!!
Το παθών "κολλάει" στο ότι ήξερα ότι δεν είχε πάει για service ποτέ,Megalos έγραψε:Αντωνη μπραβο στον πεθερο φιλε ...σε αριστη κατασταση τουλαχιστον το διατηρησε![]()
Στεφανε πολυ σωστη παρατηρηση, που οι περισσοτεροι δεν την ειχαμε σκεφτει ετσι.. αληθεια για πες μας
το παθων που εγινε ?
Ηλια εγινες και εσυ τρομερο ψαχτηρι ετσι ? ευχαριστουμε για τα λινκ..μπραβο σου
Κριμα StefStefMac έγραψε: Το παθών "κολλάει" στο ότι ήξερα ότι δεν είχε πάει για service ποτέ,
και ήξερα ότι είχε μπλοκάρει ο μηχανισμός του και εγώ το "σκάλιζα" ...
Ο λόγος για το χρονόμετρο του συχωρεμένου του πατέρα μου, που κατά μεγάλο ποσοστό δεν φτιάχνετε !!!
Έχει σπάσει το γρανάζι διαφυγείς ...
Μάρκα δεν γράφει επάνω, ψάξαμε ένα τόμο με calibres και δεν καταφέραμε τίποτα !!!
Και δεν μιλάμε για την αξία του χρονογράφου αλλά για την συναισθηματική αξία ...
Ναι ...eisenberg έγραψε:Κριμα StefStefMac έγραψε: Το παθών "κολλάει" στο ότι ήξερα ότι δεν είχε πάει για service ποτέ,
και ήξερα ότι είχε μπλοκάρει ο μηχανισμός του και εγώ το "σκάλιζα" ...
Ο λόγος για το χρονόμετρο του συχωρεμένου του πατέρα μου, που κατά μεγάλο ποσοστό δεν φτιάχνετε !!!
Έχει σπάσει το γρανάζι διαφυγείς ...
Μάρκα δεν γράφει επάνω, ψάξαμε ένα τόμο με calibres και δεν καταφέραμε τίποτα !!!
Και δεν μιλάμε για την αξία του χρονογράφου αλλά για την συναισθηματική αξία ...![]()
Ειναι το τσεπης που ειχες φερει στη συναντηση το καλοκαιρι φιλε?
Έτσι είναι όταν μια μηχανή είναι "λαβωμένη" δεν την "πειράζουμε" καθόλου !!!marios_ch έγραψε:Είναι κρίμα όντως φίλε γι αυτό καλύτερα άμα δεν είσαι σίγουρος να αποφέυγεις τα πειράματα....!!!
Μην είναι καλύτερα να μεταφερθεί κάπου που να είναι εύκολα προσβάσιμο- αναγνώσιμο μαζί με άλλα σχετικά ???Megalos έγραψε:Στεφανε τελικα μια απο τις πιο χρησιμες πληροφοριες του φορουμ..