5227 αλλα ποιο;

Στην ενότητα αυτή τα μέλη μπορούν να ρωτούν σχετικά με την επιλογή ωρολογίων
lovefist2001
Has thanked: 330 times
Been thanked: 1027 times

Re: 5227 αλλα ποιο;

Δημοσίευση από lovefist2001 »

Καλημερα.

Εγω προσωπικα θα το προτιμουσα σε κιτρινο χρυσο !!

Αφου παιρνεις dress τετοιας κατηγοριας κλασικα κιτρινος χρυσος

Σταυρος
Άβαταρ μέλους
director
Has thanked: 0
Been thanked: 41 times

Δημοσίευση από director »

VCFUN έγραψε:
director έγραψε:Γιατι επενδυεις σε χρυσο λογω της αστάθειας;;
Δεν βγαίνει σε ατσάλι, αν αυτό εννοείς !
Ναι το γνωριζω,γι αυτό υπεθεσα στο γιατι που ζητας,μια επενδυση σε κατι που θα μπορουσε να αποτελεσει σταθερη αξια,εαν τωρα το γιατι εχει να κανει με την καλαισθησια του θεματος,εγω ανεπιφύλακτα θα προχωρουσα στην αγορα του (εάν ειχα χρηματα :sad: ),είναι από τα ωρολογιακα φετιχ μου.
Argo982001
Has thanked: 642 times
Been thanked: 506 times

Δημοσίευση από Argo982001 »

Κατ' αρχάς είναι ωραίο και στα 3 μέταλλα!Εξαιρετική επιλογή. Τώρα ως προς το ερώτημα δεν υπάρχει λάθος απάντηση αλλά σε λευκό μάλλον θα έλεγα όχι.Ανάμεσα σε r και j μάλλον θα έλεγα j που είναι πιο κλασσικό παρότι το μοντέλο ειναι αρκετά μοντέρνο σχεδιαστικά για calatrava,( πρεπει να ειναι και πιο <<οικονομικό>>).σε ροζ χρυσό σε patek θα πήγαινα είτε στο 5712 είτε στο 5167 οπότε σε αυτό λέω κίτρινο.Παντως είναι δύσκολο.Έχεις τη δυνατότητα να τα δεις και τα δυο δίπλα δίπλα??
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei
Has thanked: 1049 times
Been thanked: 1287 times

Δημοσίευση από eisenberg »

Νομιζω οτι σε αυτο το μοντελο η ''ασφαλης'' επιλογη ειναι κιτρινος χρυσος.
Επισης ειναι ομορφος και ''ζεστος'' συνδυασμος.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Άβαταρ μέλους
VCFUN
Has thanked: 22 times
Been thanked: 76 times

Δημοσίευση από VCFUN »

eisenberg έγραψε:Νομιζω οτι σε αυτο το μοντελο η ''ασφαλης'' επιλογη ειναι κιτρινος χρυσος.
Ειδες που οσο ρωτάς μαθαίνεις? Δεν σας κρύβω ότι τον κιτρινο χρυσό τον είχα 3η επιλογή μέσα μου γιατί τον θεωρούσα ξεπερασμένο με την μανία του rosegold που υπάρχει, αλλά με το εύνασμα που μου δώσατε με την υπόδειξή σας και σχεφτόμενος ότι πρέπει να είναι always classic αυτό το μοντέλο, μάλλον καταλήγω στον κίτρινο ( Ναι έχω τη δυνατότητα να τα βάλω δίπλα δίπλα - τον κίτρινο τον έχει γνωστό κατάστημα που το παζαρεύω τον rg το έχει γνωστός μου που τον παρακάλεσα να πάμε μαζί για να τα δω δίπλα-δίπλα)
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei

Φυσικα και να τα δεις διπλα διπλα,στην τελικη οποιο σου καθησει καλυτερα στο ματι ;)

Το κυριοτερο ειναι να μας ικανοποιει οπτικα ενα τετοιας αξιας κομματι.

Απλα προσωπικα ειμαι υπερ του κιτρινου χρυσου σε μοντελα οπως το Calatrava το οποιο ειναι μαλλον το πιο διαχρονικο dress ρολοι που εχει φτιαχτει ποτε.
Άβαταρ μέλους
VC222
Has thanked: 18 times
Been thanked: 325 times

Δημοσίευση από VC222 »

Εγώ πάλι αν και είμαι οπαδός του κόκκινου χρυσού, στο συγκεκριμένο μοντέλο θα επέλεγα την εκδοχή του σε λευκό χρυσό. Μου αρέσει πολύ η αντίθεση με τη πλάκα που είναι κρεμ και όχι λευκή.

Βέβαια ότι σου αρέσει στο χέρι. Επίσης πρέπει να σκεφτείς ότι ο λευκός χρυσός δεν "χτυπάει" στο μάτι. Και είναι πολύ πιο ασυνήθιστος από ότι ο κίτρινος χρυσός!

Θυμάμαι πάντα μια ιστορία από τη γιαγιά μου..όταν είχε έρθει από το εξωτερικό στην Ελλάδα του ΄60 κάποιοι κοίταζαν τη βέρα της και σχολίαζαν πως μια ευκατάστατη κυρία φορούσε βέρα που δεν ήταν χρυσή αλλά "ασημένια". Η γιαγιά μου λοιπόν είχε επιλέξει βέρα από πλατίνα (πιο ακριβή από τον χρυσό...) αλλά κανείς δεν το φανταζόταν/γνώριζε :smile:
aris911
Has thanked: 0
Been thanked: 285 times
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aris911 »

VCFUN έγραψε:
eisenberg έγραψε:Νομιζω οτι σε αυτο το μοντελο η ''ασφαλης'' επιλογη ειναι κιτρινος χρυσος.
Ειδες που οσο ρωτάς μαθαίνεις? Δεν σας κρύβω ότι τον κιτρινο χρυσό τον είχα 3η επιλογή μέσα μου γιατί τον θεωρούσα ξεπερασμένο με την μανία του rosegold που υπάρχει, αλλά με το εύνασμα που μου δώσατε με την υπόδειξή σας και σχεφτόμενος ότι πρέπει να είναι always classic αυτό το μοντέλο, μάλλον καταλήγω στον κίτρινο ( Ναι έχω τη δυνατότητα να τα βάλω δίπλα δίπλα - τον κίτρινο τον έχει γνωστό κατάστημα που το παζαρεύω τον rg το έχει γνωστός μου που τον παρακάλεσα να πάμε μαζί για να τα δω δίπλα-δίπλα)
Με συγχωρεις αλλα για μενα κακος ρωτας τους αλλους (ο καθενας με τα δικα του ματια βλεπει αλλα πραγματα) τι τους αρεσει για να αγορασεις εσυ για σενα.
Κατι το οποιο θα φοριεται στο δικο σου χερι και τα δικα σου ματια θα βλεπουν εχει να κανει σχεση με την καρδια σου.

Βαλτα στο χερι σου αφου όπως λες εχεις την δυνατοτητα να προβαρεις και επελεξε με αυτό που θα δεις επανω σου.

Αν το θεμα ηταν τεχνικο τοτε ναι πιστευω ότι θα επρεπε να ρωτήσεις.
These users thanked the author aris911 for the post:
cupra73 (Κυρ Σεπ 21, 2014 4:53 pm)
Rating: 7.69%
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei

Αρη νομιζω ο VCFUN περα απο το αισθητικο κομματι προβληματιζεται και για το ''διαχρονικο'' της επιλογης,ποια δλδ ειναι η πιο λογικη επιλογη αν μπορει καποιος να το πει αυτο. ;)
Απάντηση