Megalos έγραψε:φιλοι μου για το δικο μου χερι θα ηθελα να πειτε
aris911 έγραψε:
Megalos έγραψε:φιλοι μου για το δικο μου χερι θα ηθελα να πειτε
Κώστα για μένα είναι πανέμορφο κομμάτι.
Για το αν είναι διακριτικό η όχι πιστεύω ότι αυτό είναι λίγο ποιο χτυπητό από τα άλλα μοντέλα της εταιρείας τα οποία και αυτά δεν είναι καθόλου διακριτικά.
Σε αυτό έχει βοηθήσει η εταιρεία με το σχέδιο της κάσας αλλά και οι ρέπλικες που έχουν κάνει την εταιρεία να την γνωρίζουν όλοι.
Παλι θα ερθει Κωστα ο Αγιος Βασιλης. Δεν σου εφτανε το ένα δωρο. Θελεις και αλλο
Συνυπογραφω οσα γραφει ο Αρης.
Το ειδα φορεμενο αλλα και το φορεσα και μπορω να πω οτι ηταν παρα-παρα πολυ καλο!!!
Κώστα κι εγώ το πρώτο θα πω και συγκεκριμένα το μπλε που πόσταρες!Πολύ όμορφο και εντυπωσιακό το ii και με εξαιρετικό μηχανισμό αλλά πολύ ακριβό για μια complication που δε θα σου χρειαστεί πουθενά (υποθέτω..)
Η αποψη μου ειναι οτι το Yacht master ειναι ενα και μοναδικο, με αυτην την σφραγιδα που φερει και το χαραχτηριζει εδω και πολλα χρονια κι ετσι ειναι αναγνωρισημο.
Το πρωτο για μενα ειναι ενα Sub με μπλε καντραν σε πιο μοντερνο στιλ,και ψαχνω ναβρω τι σχεση εχει με το καθιερομενο στυλ του master ΙΙ
i palios έγραψε:Η αποψη μου ειναι οτι το Yacht master ειναι ενα και μοναδικο, με αυτην την σφραγιδα που φερει και το χαραχτηριζει εδω και πολλα χρονια κι ετσι ειναι αναγνωρισημο. Το πρωτο για μενα ειναι ενα Sub με μπλε καντραν σε πιο μοντερνο στιλ,και ψαχνω ναβρω τι σχεση εχει με το καθιερομενο στυλ του master ΙΙ
Γιάννη, το πρώτο που μοιάζει με sub είναι το "καθιερωμένο" Yacht Master. Eίναι το 1ο, το άλλο το "πολύπλοκο" είναι το 2ο
i palios έγραψε:Η αποψη μου ειναι οτι το Yacht master ειναι ενα και μοναδικο, με αυτην την σφραγιδα που φερει και το χαραχτηριζει εδω και πολλα χρονια κι ετσι ειναι αναγνωρισημο. Το πρωτο για μενα ειναι ενα Sub με μπλε καντραν σε πιο μοντερνο στιλ,και ψαχνω ναβρω τι σχεση εχει με το καθιερομενο στυλ του master ΙΙ
Γιάννη, το πρώτο που μοιάζει με sub είναι το "καθιερωμένο" Yacht Master. Eίναι το 1ο, το άλλο το "πολύπλοκο" είναι το 2ο
Hλια για μενα οταν λες σημερα rolex yacht master δειχνεις το ΙΙ το λεγομενο και Regata αυτο που βγηκε αργοτερα και ταραξε τα νερα κι ετσι καθιερωθηκε και επισκιασε το πρωτο χαριν στην ιδιομορφη και πετυχημενη αυτη σχεδιαση που φαινεται εξ αλλου απο τις πωλησεις του.
Αυτο εγω εννοουσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος i palios την Δευ Δεκ 30, 2013 7:39 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
i palios έγραψε:
Hλια για μενα οταν λες σημερα rolex yacht master δειχνεις το ΙΙ το λεγομενο και Regata αυτο που βγηκε αργοτερα και ταραξε τα νερα κι ετσι καθιερωθηκε και επισκιασε το πρωτο χαριν στην ιδιομορφη και πετυχημενη αυτη σχεδιαση που φαινεται εξ αλλου απο τις πωλησεις του.
Αυτο εγω εννοουσα.