eisenberg έγραψε:azaas πολυ καλο το βιντεο review!Ποσα cm καρπο εχεις φιλε,γιατι μου κανει εντυπωση το μακρος του λουριου!
azaas έγραψε:wow!!!! Είναι δικό σου Στέφανε?? Πάρα μα πάρα πολύ ωραίο!
Απ οσο θυμαμαι ηταν η μεγαλη αγαπη του Στεφανου πριν μπει για τα καλα στο μαγικο κοσμο της JLC
Γεγονός είναι πως δεν έχω και κανένα τεράστιο καρπό.. αλλά γεγονός είναι οτι και το λουρί είναι τεράστιο και απ'όσο έχω διαβάσει σχεδόν όποιος το πήρε αναγκάστηκε να ανοίξει έξτρα τρύπες!!! Το πόσο ακριβώς είναι ο καρπός μου δεν το γνωρίζω αλλά εάν λάβεις υπόψη σου οτι το ρολόι έχει διάμετρο 42 χιλ και το πως φαίνεται στο χέρι μου μπορείς να καταλάβεις πάνω κάτω - πιστεύω - .
Φιλικά Κωνσταντίνος
ΥΓ: Δεν ξέρω εάν το είναι αυτός ο ενδεδειγμένος τρόπος, αλλά τύλιξα ένα μέτρο γύρω από τον καρπό μου και δείχνει περιφέρεια λίγο περισσότερο από 18 εκατοστά... εάν δεν το κάνω σωστά ας μου πει κάποιος τον τρόπο, γιατί τώρα με τρώει και μένα η περιέργεια!!
azaas έγραψε:ΥΓ: Δεν ξέρω εάν το είναι αυτός ο ενδεδειγμένος τρόπος, αλλά τύλιξα ένα μέτρο γύρω από τον καρπό μου και δείχνει περιφέρεια λίγο περισσότερο από 18 εκατοστά... εάν δεν το κάνω σωστά ας μου πει κάποιος τον τρόπο, γιατί τώρα με τρώει και μένα η περιέργεια!!
Ναι,καλυτερα μια υφασματινη μεζουρα για να παρει ακριβως το σχημα του καρπου.Στο λεω γιατι οταν το χα δοκιμασει(βιαστικα βεβαια)φαινοταν οτι ειχε αερα το λουρι,αλλα δε θυμαμαι τοσο πολυ.Εγω εχω καρπο 18,8cm.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!