eisenberg έγραψε:Ψυχραιμια παιδια εχει και καυσωνα εξω!!!!!
Ο φιλος ΒΒ ειναι κατοχος ενος εξαιρετικου Seiko MM300 και ειναι μεχρι ενα βαθμο λογικο να εξαπτεται οταν καποιος το ''θαβει'' χωρις να το εχει δει καν.Και εχει δικιο στο οτι ειναι ρολογαρα Wostep,ξεχνα οτι εχει σχεση με Seiko Ελλαδος!Θα ειχε ενδιαφερον εσυ που εισαι ορολογοποιος να εκτιμουσες τον μηχανισμο του και το ολο ρολοι απο κοντα.Νομιζω οτι θα δεις τη Seiko με διαφορετικη αποψη μετα

Μα νομίζω πως ζήτησα συγγνώμη για την άποψη μου και είπα τους λόγους που δεν θα με κάνουν ποτέ να ασχοληθώ με τη συγκεκριμένη εταιρία .
Δεν είπα απλά "είναι χάλια και τέλος"
Τώρα το να σου λέει ο άλλος ότι η γνώμη σου δεν μετράει και ότι καλύτερα να μην μιλάς αλλά μετά να σημειώνει ότι η γνώμη ενός ωρολογοποιού είναι σημαντική υποδηλώνει ένα προβληματάκι που δεν θα μπω στη διαδικασία να αναφέρω .
Με γεια του και χαρά του και αν είναι κάτοχος ενός τέτοιου ρολογιού .
Ούτε με ενδιαφέρει ούτε του ζήτησα κάτι ...
Αλλά δεν νομίζω να βρίσκεται στη θέση να μου πει πότε θα εκφέρω την άποψη μου ή όχι ...
Και δεν ξέρω αν η αγένεια είναι κάτι που προέρχεται απο την οικογένεια μας , εγώ πάντως δεν έμαθα να είμαι αγενής , και δεν επιτρέπω σε κανέναν (έστω διαδυκτιακά) να μου μιλάει με αυτό το τρόπο .
Ότι πληρώνεις παίρνεις (και είναι επίσης στάση ζωής)
Οπότε προσέχουμε τα λόγια μας για να μην σκεφτόμαστε τους καύσωνες ...