Συμφωνώ 100% με τον Θοδωρή!! Δέρματα και πάλι δέρματα...eisenberg έγραψε:Προσωπικα θα του αλλαζα τα φωτα σε λουρια,αλλα και οι ιμαντες ωραια δειχνουν παντως!
Σε σχεση με το Steinhart που εχουμε πώς το βλεπεις το Laco??
20άρι λουράκι πάιρνει το Laco??
To βασικό Laco είναι όντως ένα ρολόι που είναι vfm όχι 100%, αλλά 200%!!pontioz έγραψε:Το Laco μου δίνει μια πιο ραφιναρισμένη αίσθηση! Το Steinhart, από την άλλη μου δίνει αυτή την τραχειά -toolish Ελληνιστί- αίσθηση του μάχιμου!
Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η διαφορά που κάνει στα ρολόγια το θολωτό κρύσταλλο του Steinhart σε σχέση με το επίπεδο του Laco, την οποία δεν ξέρω και πώς να σας τη μεταφέρω! Το "απλώνει" περισσότερο το ρολόι σε σχέση με το Laco...
Η κορώνα είναι πολύ όμορφη, απλά με ξενίζει, ίσως γιατί έχω συνιθήσει τις κορώνες στους κατά καιρούς πιλότους που είχα να έχουν αυτή την προέκταση, είτε να είναι πιο ογκώδεις!
Η μηχανή του, όπως φαίνεται από open back, είναι καλοφροντισμένη -από χρονομετρία, όπως πάντα, δεν έχω ιδέα, αλλά και ο ιδιοκτήτης δεν μου εξέφρασε κανένα παράπονο!
Με δυο λόγια, εάν ήταν 44άρι, Miyota-ξεMiyota το xτύπαγα κανονικότατα...
Αλλά διαφέρει από τα άλλα Laco, κυρίως στο σχέδιο της κάσας. Δηλαδή αν δεν είχε το logo της Laco στο καντράν δεν θα καταλάβαινες ότι είναι Laco.... μοιάζει με οποιαδήποτε άλλη κάσα τόσων και τόσων ρολογιών, πιλότων και μη.... αυτό για μένα είναι το μεγάλο του μείον. Η κορώνα του είναι όμορφη και αρμονική για την κάσα, αλλά αυτή η "semi-onion", κορώνα ρολογιού b-uhr, όπως θέλει να λέγεται, δεν είναι!!
Συμφωνώ με τον Θοδωρή!eisenberg έγραψε:Παντως χωρις να εχω δει απο κοντα το Λακο,προτιμω το Steinhart που εχουμε!
Το "δικό" μας Steinhart έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά ενός ρολογιού b-uhr, έστω και "μπασταρδεμένα". Η δε κορώνα του είναι σαφώς πιο "pilot" από αυτού του Laco. Δεν είναι τυχαίο ότι στα υπόλοιπα Laco τοποθετείται diamond κορώνα....
Πάντως ως κάτοχος και του Steinhart, αλλά και του "original" Laco, πέρα από την αυθεντικότητα και την ιστορικότητα του δεύτερου, το Steinhart λόγω σχεδίου κάσας που είναι βουρτσισμένη και όχι αμμοβολισμένη, και άρα πιο πιο μουντή-ματ, όπως του Laco, δείχνει πιο "πολυτελές".