Αγορασα προσφατα ενα MWC BOND SUBMARINER AUTOMATIC και ειμαι ευχαριστημενος απο την ακριβεια του.
Αντοικατεστησα τον ιμαντα με ενα γνησιο ΝΑΤΟ και το αποτελεσμα ειναι ομορφο.Αν πραγματι το ρολοι ειναι και αδιαβροχο ως τα 200 μ (δε νομιζω να το μαθω),τοτε η τιμη του ειναι πολυ καλη (120 Ευρω).
Ξερει κανεις που κατασκευαζονται και τι μηχανη εχουν αυτα τα ρολογια;Γενικα δεν εχω διαβασει καλες κριτικες σε αλλα φορα.
Αραγε μπορει να εχει χρωμα τριτιου για να φωσφοριζει,οπως υποδηλωνει το Τ στο καντραν;Δε νομιζω γιατι αν δε το φωτισεις προηγουμενως δε φωσφοριζει μονο του..και το προτιμω για να ειμαι ειλικρινης.Δε θελω ραδιενεργα υλικα πανω μου¨:-)).Ο πωλητης λεει οτι το Τ ειναι για ιστορικους λογους και δεν υποδηλωνει χρηση τριτιου.Ξερει κανεις τι συμβαινει;
Περιμενω γνωμες γενικοτερα για τα MWC και ευχαρστω εκ των προτερων.
Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά εγώ έχω αγοράσει το MWC vietnam black replica, και ο μηχανισμός quartz έγραφε miyota όταν το άνοιξα, πιθανώς το αυτόματο που έχεις να είναι miyota, από κριτικές που διάβαζα στο ίντερνετ για τα quartz μοντέλα του G-10 άλλαξαν τις miyota με rhonda γιατί δεν άρεσε στους πελάτες να γράφει swiss made και να βλέπουν μέσα ιαπωνική miyota. και στα φτηνότερα G-10 μοντέλα η κάσα δεν είναι ατσάλι αλλά μάλλον αλουμίνιο.