BALL Deep Quest 3000m
-
- Has thanked: 1800 times
- Been thanked: 1008 times
Re: BALL Deep Quest 3000m
Το ρολοι αυτο δεν το ξερω, και μ αυτα τα λεφτα εχω πολυ αλλες ωραιες και αναγνωρισμενες επιλογες.
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
και εγω νομιζω πως παιζει σε κατηγορια χρηματων οπου υπαρχουν πολυ πιο αναγνωρισιμες επιλογες..οποτε για συμπληρωμα συλλογης καποιου που του περισσευουν τα 2300 οκ...αλλα για τις πρωτες επιλογες οχι...
φιλικα
χρηστος
φιλικα
χρηστος
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Αν μου αρεσε και απο κοντα οσο μου αρεσει και στη φωτο,θα το αγοραζα!marios_ch έγραψε:έλεγα να το ρωτησω απο την αρχη αλλα ειπα να περιμενω να απαντησουν κάμποσα μελη και μετα....
αναμφίβολα το ρολοι εχει πολλα και δυνατα χαρακτηριστικα....
το έρωτημα ειναι θα το αγοραζατε?? η τιμη του ειναι κοντα στα 2300 μπορει και παραπανω.... κοντραρεται δηλαδη με μεγαλες εταιρειες του χωρου....
σας πειθει να το αγορασετε?? για να ακουσω.... (εγω θα απαντησω μετα )
Εχω ξεπερασει-αν το ειχα ποτε-το κολλημα με τις ''μεγαλες εταιρειες''.
Αν μου αρεσει ενα ρολοι και δυναμαι να το αγορασω,το αγοραζω...
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
-
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 194 times
αν το εχεις καταφερει αυτο φιλε ειναι πολυ σημαντικο...eisenberg έγραψε:Αν μου αρεσε και απο κοντα οσο μου αρεσει και στη φωτο,θα το αγοραζα!marios_ch έγραψε:έλεγα να το ρωτησω απο την αρχη αλλα ειπα να περιμενω να απαντησουν κάμποσα μελη και μετα....
αναμφίβολα το ρολοι εχει πολλα και δυνατα χαρακτηριστικα....
το έρωτημα ειναι θα το αγοραζατε?? η τιμη του ειναι κοντα στα 2300 μπορει και παραπανω.... κοντραρεται δηλαδη με μεγαλες εταιρειες του χωρου....
σας πειθει να το αγορασετε?? για να ακουσω.... (εγω θα απαντησω μετα )
Εχω ξεπερασει-αν το ειχα ποτε-το κολλημα με τις ''μεγαλες εταιρειες''.
Αν μου αρεσει ενα ρολοι και δυναμαι να το αγορασω,το αγοραζω...
ετσι τα βλεπεις αλλιως τα πραματα καμια φορα.......
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Και εγω θα το αγοραζα.
Και επειδη η Ball δεν ειναι γνωστη στην Eλλαδα δεν σημαινει οτι ειναι και καμια εταρειουλα.
Και επειδη η Ball δεν ειναι γνωστη στην Eλλαδα δεν σημαινει οτι ειναι και καμια εταρειουλα.
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
Εγω δεν ξερω αν θα το αγοραζα μεχρι να το δω απο κοντα...ειναι το πιο μεγαλο μου προβλημα-κολημα...θελω να δω το ρολοι στο καρπο μου και να το ''περιεργαστω'' πριν το αγορασω..
πολλες φορες ειμουν κοντα στο να παρω καποιο κομματι αλλα τελικα εκανα πισω διοτι δεν ειχα την εμπειρια για το πως ειναι απο κοντα...
Αν μου αρεσε θα το αγοραζα...αγοραζω ρολογια για μενα και οχι για τους αλλους...αν μου αρεσει εμενα τι με νοιαζει τι νομιζει ο αλλος ειτε για την εταιρεια ειτε για το στυλ του ρολογιου μου!
πολλες φορες ειμουν κοντα στο να παρω καποιο κομματι αλλα τελικα εκανα πισω διοτι δεν ειχα την εμπειρια για το πως ειναι απο κοντα...
Αν μου αρεσε θα το αγοραζα...αγοραζω ρολογια για μενα και οχι για τους αλλους...αν μου αρεσει εμενα τι με νοιαζει τι νομιζει ο αλλος ειτε για την εταιρεια ειτε για το στυλ του ρολογιου μου!
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Τα Ball τα ειδα περυσι στην Αμερικη απο κοντα και ειναι ιδιαιτερα αξιολογα κομματια.
Δεν εχουν να ζηλεψουν κατι.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
τα ball τουλαχιστον στην ελλαδα απευθυνονται σε κοινο που ειναι ψαγμενο γυρω απο το ρολοι..
αρα μιλαμε για εναν πολυ μικρο αριθμο ανθρωπων..
εμενα λοιπον η ενσταση και ταυτοχρονα απορια μου ειναι η εξης..
εχετε να διαθεσετε για το πρωτο ακριβο ρολοι της συλλογης σας 2300 σιγουρα και βλεπουμε...
τι θα κανατε?η μαλλον ορθοτερα τι κανατε??
εχω την αισθηση πως οι περισσσοτεροι(αν οχι ολοι)το ιδιο θα εκαναν η εχουν κανει..δηλαδη θα μαζευαν λιγα χρηματα ακομα κανοντας υπομονη για ενα omega,breitling κτλ.. χτυπωντας καποια ευκαιρια....
διευκρινιζω πως δεν απευθυνομαι σε ανθρωπους που εχουν να διαθεσουν οσα θελουν για ρολογια....γιατι αυτοι σημερα θα παρουν ενα ball τον αλλο μηνα θα χτυπησουν κατι αλλο σιγα...
νομιζω πως μπορεις να βρεις και ρολοι απο αλλες εταιρειες πιο αναγνωρισμενες που να σου αρεσει το ιδιο η και περισσοτερο ορεξη να'χεις για ψαξιμο...και δεν εχει να κανει με το γεγονος της επιδειξιομανιας αλλα με το γεγονος πως εχουμε στο μυαλο μας πως σε καθε κατηγορια χρηματων υπαρχουν αυτες και αυτες οι εταιρειες οι οποιες ειναι οι καλυτερες...απο αποψη ιστοριας,μηχανισμων,πρεστιζ(με την καλη ενοια) κτλ κτλ κτλ . .
νοιμιζω αλλο ειναι το συναισθημα να φορας ενα omega(οποιοδηποτε) π.χ και αλλο ενα ball...και δεν εχει να κανει με τους αλλους αλλα με εσενα...
για πρωτο ακριβο ρολοι μιλω παντα ετσι?
τωρα εαν εχεις φορεσει αρκετα καλα ρολογια στον καρπο σου δηλαδη εχεις ''παιξει'' με τις πιο αναγνωρισμενες εταιρειες για καιροεζεις νιωσει τα συναισθηματα που θαρρω πως σου παρεχουν ε τοτε ναι συμφωνω με το φιλο eisenberg..μπορεις να πας στο επομενο σταδιο και να αγοραζεις οτι σου κανει κλικ ανεξαρτητου εταιρειας και χωρις απαραιτητα να σου περισσευουν κιολας...
φιλικα
χρηστος
αρα μιλαμε για εναν πολυ μικρο αριθμο ανθρωπων..
εμενα λοιπον η ενσταση και ταυτοχρονα απορια μου ειναι η εξης..
εχετε να διαθεσετε για το πρωτο ακριβο ρολοι της συλλογης σας 2300 σιγουρα και βλεπουμε...
τι θα κανατε?η μαλλον ορθοτερα τι κανατε??
εχω την αισθηση πως οι περισσσοτεροι(αν οχι ολοι)το ιδιο θα εκαναν η εχουν κανει..δηλαδη θα μαζευαν λιγα χρηματα ακομα κανοντας υπομονη για ενα omega,breitling κτλ.. χτυπωντας καποια ευκαιρια....
διευκρινιζω πως δεν απευθυνομαι σε ανθρωπους που εχουν να διαθεσουν οσα θελουν για ρολογια....γιατι αυτοι σημερα θα παρουν ενα ball τον αλλο μηνα θα χτυπησουν κατι αλλο σιγα...
νομιζω πως μπορεις να βρεις και ρολοι απο αλλες εταιρειες πιο αναγνωρισμενες που να σου αρεσει το ιδιο η και περισσοτερο ορεξη να'χεις για ψαξιμο...και δεν εχει να κανει με το γεγονος της επιδειξιομανιας αλλα με το γεγονος πως εχουμε στο μυαλο μας πως σε καθε κατηγορια χρηματων υπαρχουν αυτες και αυτες οι εταιρειες οι οποιες ειναι οι καλυτερες...απο αποψη ιστοριας,μηχανισμων,πρεστιζ(με την καλη ενοια) κτλ κτλ κτλ . .
νοιμιζω αλλο ειναι το συναισθημα να φορας ενα omega(οποιοδηποτε) π.χ και αλλο ενα ball...και δεν εχει να κανει με τους αλλους αλλα με εσενα...
για πρωτο ακριβο ρολοι μιλω παντα ετσι?
τωρα εαν εχεις φορεσει αρκετα καλα ρολογια στον καρπο σου δηλαδη εχεις ''παιξει'' με τις πιο αναγνωρισμενες εταιρειες για καιροεζεις νιωσει τα συναισθηματα που θαρρω πως σου παρεχουν ε τοτε ναι συμφωνω με το φιλο eisenberg..μπορεις να πας στο επομενο σταδιο και να αγοραζεις οτι σου κανει κλικ ανεξαρτητου εταιρειας και χωρις απαραιτητα να σου περισσευουν κιολας...
φιλικα
χρηστος
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
Εννοω για ολα τα κομματια Θοδωρη που δεν εχεις την δυνατοτητα να τα δεις απο κοντα παρα μονο στο διαδυκτιο, οχι μονο για τα Ball.eisenberg έγραψε:Τα Ball τα ειδα περυσι στην Αμερικη απο κοντα και ειναι ιδιαιτερα αξιολογα κομματια.