Special Olympics Athens 2011

για να χαλαρωνουμε
Άβαταρ μέλους
dimRHO
Has thanked: 129 times
Been thanked: 368 times

Re: Special Olympics Athens 2011

Δημοσίευση από dimRHO »

όχι, των Special Olympics την προηγούμενη εβδομάδα!!!
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40279 times
Been thanked: 8755 times

Δημοσίευση από Megalos »

αυτο δεν θα το φανταζομουν Δημητρη ... κριμα και παλι κριμα :TND:
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Άβαταρ μέλους
joman
Has thanked: 57 times
Been thanked: 24 times

Δημοσίευση από joman »

:o :o :o :o
Οι αθλητές οι ίδιοι; μεθυσμένοι; ανήκουστο....
Το λυπηρό της υπόθεσης είναι, οτι ακόμα και σε εκδηλώσεις που θα έπρεπε να υπάρχει κάτι το ιερό, υπάρχουν οι αιώνιοι χαραμοφάηδες εκμεταλλευτές, που βάζουν το χεράκι για να γεμίσουν την τσέπη τους..
Φαντάζομαι πως κανένας δεν θα ήταν αντίθετος για τη διεξαγωγή τέτοιων εκδηλώσεων, αν υπήρχε αξιοκρατία, τιμιότητα, και σιγουριά οτι τα λεφτά πάνε στο σκοπό που πρέπει και οχι στα λαμόγια...
Μας έχουν καταντήσει καχύποπτους και αρνητικούς στα πάντα με τις αισχρότητες τους....
Άβαταρ μέλους
dimRHO
Has thanked: 129 times
Been thanked: 368 times

Δημοσίευση από dimRHO »

προφανώς ούτε οι ίδιες οι ομάδες νοιάζονται για τους αθλητές τους, απλά τους χρησιμοποιούν για να πέφτει το χρήμα από τις χορηγίες!!!
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei
Has thanked: 1049 times
Been thanked: 1287 times

Δημοσίευση από eisenberg »

tazio έγραψε:Ας μεταφέρει παρακαλώ κάποιος στους αλλοδαπούς επισήμους πως συμπεριφέρεται στους ανθρώπους με ειδικά προβλήματα η χώρα που διοργανώνει τους αγώνες αυτούς.
Κλείνει ειδικά σχολεία ή τα αφήνει να υπολειτουργούν. Διακόπτει, σε ορισμένες περιπτώσεις, τη μεταφορά των παιδιών αυτών με σχολικά υποχρεώνοντας γονείς να τα μεταφέρουν οι ίδιοι ή αν δεν έχουν τη δυνατότητα πολύ απλά ας μη πάει το παιδί σχολείο. Έχει ανύπαρκτη υποδομή στη εξυπηρέτηση ατόμων με κινητικά προβλήματα και όχι μόνο.
Αυτά είναι λίγα που θυμήθηκα τώρα και δε συνεχίζω άλλο γιατί θα ανεβάσω πίεση.
"Φυσικά" όμως αν έρθει κάποιο μετάλλιο οι κυβερνώντες λεχρίτες θα τρέξουν να φωτογραφηθούν με τον νικητή (αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν ανάγκη μετάλλια είναι νικητές καθημερινά απέναντι σε μια χώρα που λυπάται γιατί δε μπορεί να επαναφέρει στο σήμερα ότι γινόταν στον Καιάδα) και να πουν ότι η πολιτεία κάνει το έργο της και μπλα μπλα μπλα.

Συγνώμη αν σας τη σπάω με τη γκρίνια μου αλλά στην Ελλάδα του τίποτα προτιμώ να με χαρακτηρίσουν όπως θέλουν κάποια μέλη σε αυτό το φόρουμ παρά να με θεωρούν μ@λ@κ@ οι κυβερνώντες λεχρίτες.
Ευγε tazio! :sh:
Λυπηρο αλλα πολυ αληθινο ποστ.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής

Δημοσίευση από Megalos »

joman έγραψε::o :o :o :o
Οι αθλητές οι ίδιοι; μεθυσμένοι; ανήκουστο....
Το λυπηρό της υπόθεσης είναι, οτι ακόμα και σε εκδηλώσεις που θα έπρεπε να υπάρχει κάτι το ιερό, υπάρχουν οι αιώνιοι χαραμοφάηδες εκμεταλλευτές, που βάζουν το χεράκι για να γεμίσουν την τσέπη τους..
Φαντάζομαι πως κανένας δεν θα ήταν αντίθετος για τη διεξαγωγή τέτοιων εκδηλώσεων, αν υπήρχε αξιοκρατία, τιμιότητα, και σιγουριά οτι τα λεφτά πάνε στο σκοπό που πρέπει και οχι στα λαμόγια...
Μας έχουν καταντήσει καχύποπτους και αρνητικούς στα πάντα με τις αισχρότητες τους....
Γιαννη , φιλοι μου, ετσι οπως τα γραφεις ειναι ... το αισχος του κερδους που ενδιαφερει ορισμενους και μονο ...κριμα :(
Άβαταρ μέλους
pontioz
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1232 times

Δημοσίευση από pontioz »

Από τότε που γεννήθηκε το Παιδί μου έγινα άνθρωπος-άντρας: αποφάσισα μαζί με τη Σύζυγό μου να αφιερωθούμε στο παιδί μας στερούμενοι εντελώς κάποια πράγματα από την κοινωνική - οικονομική - προσωπική μας ζωή και περιορίζοντας κάποια άλλα.

Βλέποντας τις "δυσκολίες" που αντιμετωπίζουμε για να μεγαλώσουμε ένα -Θεέ μου σ'ευχαριστώ!!!- υγιέστατο Παιδί, όποτε συναντώ κάποιο Παιδί με κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μαζί με τον Γονιό του στο δρόμο, το ελάχιστο που μου έρχεται να κάνω είναι να υποκλιθώ και να τους φιλήσω το χέρι! Και όποτε περνάω από την Εκκλησία δεν ανάβω κερί για εμένα ή τον Γιο μου: ανάβω για αυτά τα Παιδιά και τους Γονείς τους (για τον δικό μου Γιο μπορώ να κάνω πράγματα για να μεγαλώσει, αυτοί για τα δικά τους Παιδιά κάνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να ζήσουν...).

Όταν λοιπόν έμαθα ότι κόβονται οι επιχορηγήσεις, τα δρομολόγια και γενικότερα όποιες παροχές θα μπορούσαν να απαλύνουν στο ελάχιστο τον κόπο των Παιδιών και των Γονιών τους για να ζήσουν, τότε πέρασε από το μυαλό μου η υπέρτατη κακία: θα πρέπει να τα ζήσουν και αυτοί που μας "κυβερνάνε" με τα δικά τους παιδιά για να καταλάβουν πόσο μισάνθρωποι-υπάνθρωποι είναι;;;
Και πόσο ασύλληπτη υποκρισία είναι να ξέρουμε ότι οι Έλληνες αθλητές που συμμετέχουν είναι η τελευταία τους φορά που θα δουν κάποια βοήθεια, γιατί με το πέρας αυτών των εκδηλώσεων θα πάρουν ένα τεράστιο Χ όποτε ζητήσουν βοήθεια;

Και πόσο αντρίκιο θα ήταν να πούνε στην επιβλέπουσα διεθνή αρχή "Ρε λεβέντες δεν υπάρχει σάλιο! Τα λεφτά για αυτούς τους αγώνες που θα κρατήσουν κάποιες ημέρες θα τα διαθέσουμε για να μπορέσουν αυτά τα παιδιά να ζήσουν κάποια χρόνια"...

Δυστυχώς, όμως, αυτοί που μας "κυβερνάνε" δεν έχουν γεννητικά όργανα: είναι γεννητικά όργανα.
Εικόνα
Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό.
Πισγιουνίκ.
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής

Δημοσίευση από Megalos »

Γιουρικα φιλε μου ... νομιζω οτι το κειμενο σου παραπανω ειναι απο τα αξιολογοτερα του φορουμ και θα το κοσμει
οσο θα υπαρχει για να μην ξεχναμε τι σημαινει ανθρωπος :sh: :sh:
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei
Has thanked: 1049 times
Been thanked: 1287 times

Δημοσίευση από eisenberg »

Γιωργο σ' ευχαριστω γι'αυτο το ποστ! :sh:
Εγραψες ακριβως-και-τις δικες μου σκεψεις και αισθηματα αλλα τα διατυπωσες χιλιες φορες καλυτερα απ'οσο θα μπορουσα εγω.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
stavros_ch
Has thanked: 2 times
Been thanked: 135 times

Δημοσίευση από stavros_ch »

Γιωργο..
Τα ειπες ολα...
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ...
ΜΠΡΑΒΟ...
Απάντηση