Στην ενότητα αυτή τα μέλη μπορούν να επισυνάπτουν κείμενα σχετικά με ρολόγια τους ή γενικά κείμενα που έχουν να κάνουν με τον μαγικό κόσμο της ωρολογοποιίας
i palios έγραψε:
O TOSIRO MIFOUNE στους 7 Samourai εισαι
@Γιωργο,ειχες κι εσυ βλεπω μια εντονη ρολογοχρονια!!!Πολλες και σημαντικες αναχωρησεις,ακομη σημαντικοτερες αφιξεις ομως
Κι εγω φιλε λεω να ''ηρεμησω'' λιγο το 2011!!!
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
eisenberg έγραψε:
@Γιωργο,ειχες κι εσυ βλεπω μια εντονη ρολογοχρονια!!!Πολλες και σημαντικες αναχωρησεις,ακομη σημαντικοτερες αφιξεις ομως
Κι εγω φιλε λεω να ''ηρεμησω'' λιγο το 2011!!!
Θα ηρεμήσω υποχρεωτικά μιας και οι οικογενειακές υποχρεώσεις αυξήθηκαν και το ΔΝΤ έχει βάλει το χέρι του στην τσέπη μου....
Επίσης πρέπει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα γιατί κάποιες αγορές έγιναν παρορμητικά...δεν λέω οτι δεν μου αρέσουν αυτά τα κομμάτια, αλλά δεν περνάνε το χρόνο που πρέπει στον καρπό μου...Υγεία να έχουμε και όλα θα γίνουν.
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
eisenberg έγραψε:@Αντωνη πραγματι,η χρονια του panerai θα σε σημαδεψει για καιρο φανταζομαι
Πολυ ωραιο dress το Oris
Εκανες ωραιες κινησεις φιλε!
Θα με σημαδεψει για παντα Θοδωρη! Το σημαντικοτερο ειναι οτι η χρονια θα ειναι σημειο αναφορας και για τους 3 μας αφου ο Μαριος πηρε το Speedy και ο Σταυρος το SAWC που ειχε ερωτευτει! Θα το θυμομαστε πολλα χρονια το 2010!
Θοδωρη πολυ ωραιο θεμα .... μπραβο σου
και μπραβο για τα κομματια που πηρες ..οπως και ο Αντωνης και ο Γιωργος ..
θα επανελθω και εγω...
Παντως πολλες σελιδες θα χρειαστουν για τα ρολογια που εδωσε ο Νικος μας (omegasnik)
Megalos έγραψε:Θοδωρη πολυ ωραιο θεμα .... μπραβο σου
και μπραβο για τα κομματια που πηρες ..οπως και ο Αντωνης και ο Γιωργος ..
θα επανελθω και εγω...
Παντως πολλες σελιδες θα χρειαστουν για τα ρολογια που εδωσε ο Νικος μας (omegasnik)
Σωστός ο Κώστας! Βέβαια ήρθα και κάποιες κομματάρες, Ananta, B01, ... 2594.52.00 (!) τελευταίο και τυχερό ....