Πάλι δεν συμφέρει Κώστα...πολλά τα χιλιόμετρα και κανα 2ωρο παραπάνω...Megalos έγραψε:Βαγγελη μπορεις να πας και μεσω Λιβαδειας -Ιστιαια-Γαλαξιδι και να βγεις Αντιρριο...
Φιλικά Γιώργος
Πάλι δεν συμφέρει Κώστα...πολλά τα χιλιόμετρα και κανα 2ωρο παραπάνω...Megalos έγραψε:Βαγγελη μπορεις να πας και μεσω Λιβαδειας -Ιστιαια-Γαλαξιδι και να βγεις Αντιρριο...
είναι πανέμορφα Μάρκο. Τα μαστοροχώρια βρίσκονται στο ΒΑ άκρο του νομού Ιωαννίνων, βόρεια της Κόνιτσας και πήραν το όνομά τους από τους κατοίκους τους, οι οποίοι κατα το παρελθόν ήταν άριστοι τεχνίτες της πέτρας.markosgr28 έγραψε:Δεν έχω ιδέα που είναι το μέρος που θα πας, σου εύχομαι να περάσεις καλά πάντως! Ακούγεται ενδιαφέρον!
Φίλε Γιώργο,Georges έγραψε:είναι πανέμορφα Μάρκο. Τα μαστοροχώρια βρίσκονται στο ΒΑ άκρο του νομού Ιωαννίνων, βόρεια της Κόνιτσας και πήραν το όνομά τους από τους κατοίκους τους, οι οποίοι κατα το παρελθόν ήταν άριστοι τεχνίτες της πέτρας.markosgr28 έγραψε:Δεν έχω ιδέα που είναι το μέρος που θα πας, σου εύχομαι να περάσεις καλά πάντως! Ακούγεται ενδιαφέρον!
Φιλικά Γιώργος
Εναλλακτική διαδρομή από Τρίκαλα-Καλαμπάκα-Γρεβενά-Πυρσόγιαννη.Bαγγέλη, αφού δεν θες, από Ρίο-Αντίρριο, εγώ θα πήγαινα από Δομοκό-Τρίκαλα-Καλαμπάκα-Εγνατία-Γιάννενα.