StefMac έγραψε:
Ααα πολύ ωραίο ρολογάκι και με ωραίο λουράκι ...
Καλορίζικο, καλοφόρετο.
Φιλικά,
Στέφανος.
Στέφανε να'σαι καλά..σε ευχαριστώ...ελπίζω να του δώσω χρόνο στον καρπό μου...αλλιώς το βλέπω να φεύγει..
Για την ώρα κάνω τις μετρήσεις που έχει ζητήσει ο Θοδωρής...από χτες το βράδυ στις 23:30 που κουρδίστηκε τέρμα, συνεχίζει να δουλεύει μια χαρά και να κρατάει παραδόξως και καλούς χρόνους...είμαστε στο -6 για την ώρα και βλεπουμε..αν συνεχίσει έτσι και κλείσει 24ώρο με -12 θα είναι είναι τρομερή επίδοση νομίζω.
Φιλικά Γιώργος
Το -6 είναι -2 δευτερόλεπτα κάτω από το -4 του COSC !!!
Αλλά νομίζω ότι το -6 (αν δεν θέλει service) μπορεί να γίνει +4 +6 !!!
__________ Jaeger LeCoultre___________
_______The First Manufacture in the Vallee De Joux_______
180 Χρόνια Δημιουργίας, Καινοτομίας και Πάθος για το Ρολόι !!!
StefMac έγραψε:
Ααα πολύ ωραίο ρολογάκι και με ωραίο λουράκι ...
Καλορίζικο, καλοφόρετο.
Φιλικά,
Στέφανος.
Στέφανε να'σαι καλά..σε ευχαριστώ...ελπίζω να του δώσω χρόνο στον καρπό μου...αλλιώς το βλέπω να φεύγει..
Για την ώρα κάνω τις μετρήσεις που έχει ζητήσει ο Θοδωρής...από χτες το βράδυ στις 23:30 που κουρδίστηκε τέρμα, συνεχίζει να δουλεύει μια χαρά και να κρατάει παραδόξως και καλούς χρόνους...είμαστε στο -6 για την ώρα και βλεπουμε..αν συνεχίσει έτσι και κλείσει 24ώρο με -12 θα είναι είναι τρομερή επίδοση νομίζω.
Φιλικά Γιώργος
Το -6 είναι -2 δευτερόλεπτα κάτω από το -4 του COSC !!!
Αλλά νομίζω ότι το -6 (αν δεν θέλει service) μπορεί να γίνει +4 +6 !!!
service δεν θέλει..έχει λιγότερο από ένα χρόνο που έγινε...τώρα για το -6 είναι στο 12ώρο...αλλά όπως σου είπα αν κρατάει χρόνους -15~+15 νομίζω οτι είναι πολύ καλά για ένα ρολόϊ τόσων ετών.
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
Από χρόνους είμαστε στο -11 λίγο πριν συμπληρώσουμε εικοσιτετράωρο
Κι επειδή ήθελα να δω και την κατάσταση της μηχανής έκανα ένα κόλπο αλλα giorgosmg και το άνοιξα...ιδού λοιπόν τα αποκαλυπτήρια
Φιλικά Γιώργος
ξέχασα να πω οτι άλλαξα και λουράκι γιατί άρεσε στην γυναίκα μου...δυστυχώς όταν έμαθε οτι είναι κουρδιστό το έβγαλε
Μερικές μετρήσεις που έκανα...
-Διάμετρος ρολογιού 35,03 (37,65 με κορώνα)
-Πάχος 12,80 (έχει θολωτό τζάμι)
-Φοράει 18άρια λουράκια
-lug to lug 42,46mm
Φιλικά Γιώργος