Πολυ ωραιο..
Μην το αφησεις ετσι ειναι αμαρτια.
CITIZEN Promaster Divers
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Re: CITIZEN Promaster Divers
λετε δηλαδη να το στειλω στα κεντρικα.οκ!
αμα εμπαινε και στον κοπο κανεις να μου εδινε μια διευθυνση..γιατι περυσι ειχα κατεβει το κεντρο καπου βαλαωριτου η βουκουρεστιου αν θυμαμαι καλα..και service δεν βρηκα.
αμα εμπαινε και στον κοπο κανεις να μου εδινε μια διευθυνση..γιατι περυσι ειχα κατεβει το κεντρο καπου βαλαωριτου η βουκουρεστιου αν θυμαμαι καλα..και service δεν βρηκα.
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Προσωπικά πιστεύω είναι καλύτερα να επικοινωνήσεις με κάποιον από τους τεχνικούς του forum πρώτα..
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
έτσι ακριβώς...το κόστος νομίζω θα έχει σεβαστή διαφορά σε σχέση με την αντιπροσωπείαmarkosgr28 έγραψε:Προσωπικά πιστεύω είναι καλύτερα να επικοινωνήσεις με κάποιον από τους τεχνικούς του forum πρώτα..
Για ποιότητα εργασίας δεν ξέρω να σου πω για την αντιπροσωπεία...εγώ από την Seiko πάντως έχω καεί...
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
@ ktikti υπέροχο το ρολόι και όπως σου είπαν και οι υπόλοιποι εδώ μέσα αξίζει να το φτιάξεις.
Όσο για το που θα το πας θα συμφωνήσω με το παρακάτω.
Αν πάλι θες να το πας στην αντιπροσωπεία τότε επικοινώνησε με το 210 3220952.
Εννοείται πως αν τους το πας θα ζητήσεις ενημέρωση για το κόστος και να περιμένουν το ok από εσένα πριν από την επισκευή.
Όσο για το που θα το πας θα συμφωνήσω με το παρακάτω.
markosgr28 έγραψε:Προσωπικά πιστεύω είναι καλύτερα να επικοινωνήσεις με κάποιον από τους τεχνικούς του forum πρώτα..
Αν πάλι θες να το πας στην αντιπροσωπεία τότε επικοινώνησε με το 210 3220952.
Εννοείται πως αν τους το πας θα ζητήσεις ενημέρωση για το κόστος και να περιμένουν το ok από εσένα πριν από την επισκευή.
Μη ταΐζεται τα TROLL !!!