eisenberg έγραψε:Παντως ρε παιδια απορω με τα ''μηχανικα κολληματα'' που εχουν μερικοι.
Λες και τα quartz τα δημιουργησαν εξωγηινοι και μας τα εφεραν στη γη.Κι αυτα ανθρωπινα μυαλα-και μαλιστα λαμπρα-τα εφηυραν κι εχουν τις ιδιες ή και περισσοτερες ωρες σκεψης με ενα μηχανικο ρολοι.
Αιρετικέ....σε βλέπω στην πυρά να καταλήγεις.
Φιλικά Προφήτης
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
eisenberg έγραψε:Παντως ρε παιδια απορω με τα ''μηχανικα κολληματα'' που εχουν μερικοι.
Λες και τα quartz τα δημιουργησαν εξωγηινοι και μας τα εφεραν στη γη.Κι αυτα ανθρωπινα μυαλα-και μαλιστα λαμπρα-τα εφηυραν κι εχουν τις ιδιες ή και περισσοτερες ωρες σκεψης με ενα μηχανικο ρολοι.
ναι αλλα ρε φίλε δέν έχουν ''ψυχη''....οπως λένε και καποιοι ''ωρολογόφιλοι''
αστο Θοδωρη...
μενω στο οτι ο καθ' ενας κανει τις επιλογες του αρκει να μην θέλει να επιβαλλει την επιλογη του ως σωστη σε εμενα.
Kώστα μην μας μπερδευεις και ειναι και η ωρα περιεργη...
γιατι μπερδευεστε αγαπητοι μου Γιωργηδες ....
ναι θα επαιρνα GS quartz ....τοσο απλα ...χωρις αιτιολογιες και δικαιολογιες ...αρκει να μου αρεσε ..
ετσι εξ αλλου δεν αγοραζουμε ρολογια οι περισσοτεροι ... να μας κανει κλικ
Megalos έγραψε:γιατι μπερδευεστε αγαπητοι μου Γιωργηδες ....
ναι θα επαιρνα GS quartz ....τοσο απλα ...χωρις αιτιολογιες και δικαιολογιες ...αρκει να μου αρεσε ..
ετσι εξ αλλου δεν αγοραζουμε ρολογια οι περισσοτεροι ... να μας κανει κλικ
με μπερδεύεις ακόμα περισσότερο...
Για ένα Β έχεις κάνει θέμα, ρωτάς ένα κάρο πράγματα και στην ερώτηση που σου έκανα, ποιο αρέσει σε σένα δεν απάντησες καν...
άλλα μετρα και σταθμά για τα Β, άλλα για τα GS?
Φιλικά χαμηλό IQ
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!