VIWOW έγραψε:Μίλησα πριν από λίγο στο τηλέφωνο με τον Ruchonnet για κάτι που ετοιμάζω στο clepsydre και συζητώντας του είπα ότι θα του στείλω το link για να δει το ρολόι του που το έχω βάλει.
Χάζευα το βίντεο που έχω βάλει κατω από την παρουσίαση του ρολογιού και ο συνεργάτης του λέει ότι όλες οι εταιρείες ακόμη και αυτές που έχουν 200 χρόνια ιστορία και θεωρούνται εταιρείες ρολογιών πολυτελείας, παράγουν και ρολόγια που στοιχίζουν 7-15.000 ευρώ. Εμείς λέει στην Cabestan παράγουμε μόνο ρολόγια υψηλής ποιότητας και δεν θα κατασκευάσουμε ποτέ ένα ρολόι των 10.000 ευρω. Τα ρολόγια μας ξεκινούν από τις 300.000 ευρώ.
Βλέπετε ότι ο καθένας έχει και την δική του αντίληψη για το πως θέλει να αναπτύξει την εταιρεία του και τι προφίλ θέλει να της δώσει.
Ήταν στο αυτοκίνητο και δεν πρόλαβα να τον ρωτήσω πόσο δύσκολος θα ήταν γι αυτόν ένας χρονογράφος. Θα μιλήσω μαζί του σύντομα ξανά.
Το ρολόι του έχει κάθετο tourbillon δικής του εμπνεύσεως και το εμπνεύστηκε σκεπτόμενος έναν άνθρωπο στο τιμόνι ενος ιστιοπλοικού και με αυτή την έννοια απεικονίζει αυτό που βλέπεις από τη θέση αυτή. Εξ' ου και η αλυσίδα!
http://clepsydre.gr/read_article.php?id=323
Φιλικά
Κωστής
Για μένα τα ρολόγια του είναι το λιγότερο για "ειδικά" γούστα ...
Και ας κάνουν και 500.000,00 και 1.000.000,00 ευρώ !!!
Όταν αγοράζω ένα ρολόι πρώτα πρέπει να είναι και να θυμίζει ρολόι
(και όχι ταμιακή μηχανή του 1940) και μετά όλα τα άλλα.
Τι να κάνω ένα τέτοιο τεχνούργημα που μόνο επίδειξη μικρομηχανικής του κατασκευαστή
θα θυμίζει και όχι ρολόι !!!
Και στο service θα λέω "μάστορα" άλλαξε μου και την καδενίτσα του ...
Φιλικά Στέφανος.
Υ. Γ. Αυτοί οι ζάπλουτοι έχουν λίγο περίεργα γούστα ...