Νά'στε καλά βρε παιδιά, αλλά δεν είναι απαραίτητες τόσες ευχαριστίες.
Πιστεύω ότι η αλληλοβοήθεια, όπου είναι εφικτή, πρέπει να είναι κάτι το αυτονόητο μεταξύ των μελών ενός forum.
Πολυ ενδιαφερον θεμα ,που με βαζει σε σκεψεις.
Καθως η αντιπροσωπια της σεικο δεν ειχε λουρακι για το μονστερ ,για να βρω ,απευθυνθηκα στο γνωστο καταστημα κοντα στην καραγιωργη σερβιας .
Αφου διαλεξα το λουρι της αρεσκειας μου, διαπιστωσα οτι δεν ταιριαζει με τις εργοστασιακες μπαρετες.
Η υπευθυνη του καταστηματος θεωρησε σωστο να αντικατασταθουν με καποιες που ταιριαζουν στο λουρακι.
Τοσο το λουρακι ,οσο και η μπαρετες δειχνουν να ειναι σταθερα πανω στο ρολοι .
Μηπως ξερει καποιος, αν θα μου δημιουργηθει προβλημα στο ρολοι απο αυτη την αλλαγη?
nomad έγραψε:
Τοσο το λουρακι ,οσο και η μπαρετες δειχνουν να ειναι σταθερα πανω στο ρολοι .
Μηπως ξερει καποιος, αν θα μου δημιουργηθει προβλημα στο ρολοι απο αυτη την αλλαγη?
Aφαιρεσε το λουρακι και φορεσε πανω στο ρολοι μονο τις μπαρετες.Προσεξε αν εφαρμοζουν καλα στις τρυπες.Αν εχουν σταθερη εφαρμογη και δεν υπαρχουν μποσικα,τοτε εισαι ΟΚ αν και δεν ειναι τοσο ισχυρες αυτες οι μπαρετες οπως οι εργοστασιακες.Αν υπαρχουν εστω και λιγα μποσικα,καλυτερα να βαλεις πιο χοντρες.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.
Λοιπον, οι μπαρετες που τοποθετηθηκαν μαζι με το λουρακι απλα δεν κανουν ,εχουν μεγαλο τζογο και στο λουρι ,αλλα και στην κασα του ρολογιου .
Με την πρωτη ευκαιρια θα απευθυνθω στην αντιπροσωπια μηπως και βρουμε λυση.
Προπαθησα να περασω στο λουρακι της εργοστασιακες μπαρετες αλλα δεν...
Το δοκιμασα ,αλλα θελει πολυ ζορι για να μπει ,οποτε παμε για αλλο λουρι ,η θα βαλω το μπρασελε του.
Το αστειο ειναι, οτι η σεικο λεει , το γνησιο λουρακι εχει καταργηθει...