moonwatch vs daytona
-
stavros_ch
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Re: moonwatch vs daytona
Οmega και απο 'μενα..
Τα Rolex δεν τα πολυσυμπαθω, και μονο απο την ιστορια του το Moonwatch δεν μου αφηνει αλλη επιλογη.
Τα Rolex δεν τα πολυσυμπαθω, και μονο απο την ιστορια του το Moonwatch δεν μου αφηνει αλλη επιλογη.
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Συντριπτική η πλειοψηφία του Ω μέχρι τώρα....
Φιλικά Γιώργος
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...
και η μηχανή του ρολογιού, θα πρόσθετα...
Δεν μπορείς να συγκρίνεις τα ασύγκριτα. (χωρίς να θέλω να στεναχωρήσω τον φίλο Γιώργο που φαντάζομαι ότι άνοιξε το τόπικ, γνωρίζοντας το γεγονός αυτό, αφού το αναφέρει και ο ίδιος από την αρχή, αλλά για να μιλήσουμε για το θέμα, γενικότερα)
΄'Την γκόμενα της διπλανής πόρτας, ή την τραγουδίστρια σταρ;"
Το Ω είναι το κατ' εξοχήν "κομμουνιστικό" ρολόι.
Καλή ποιότητα, αναγνωρισιμότητα, δυνατό μάρκετινγκ, πασπαλισμα ωρολογοποιίας και όλα αυτά σε πολύ καλή τιμή. Πρώτος στόχος λοιπόν για έναν που του αρέσει να έχει όλα τα παραπάνω και δεν έχει παραπάνω χρήματα.
Το Daytona, αντιθέτως είναι φτιαγμένο γι αυτόν που ακριβώς έχει παραπάνω χρήματα.
Μη βλέπετε που με το φούσκωμα της αγοράς, πριν την κρίση, υπήρχαν και άσχετα ρολόγια σε αυτή την τιμή και ο κάθε ασχετίδης, πούλαγε 19.000 ευρώ μια π@π@ρι@,
Όταν το Daytona έκανε θραύση και ανέβαζε το ενδιαφέρον του κοινού για το ρολόι στα ύψη,
ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΟ. ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ.
Και αυτό πούλαγε. Ήταν ακριβό και σπάνιο.
Δεν ήταν το Rolex του καθενός. Αν οι πολλοί ονειρυόντουσαν ένα Rolex, ως σύμβολο επιτυχίας και βέβαια για την ποιότητά του, το Daytona το φορούσε ο Ανιέλι.
ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ Ο ΑΝΙΕΛΙ MOONWATCH. Φορούσε Moonwatch, ο Aldrin και οι υπόλοιποι αστροναύτες (όπως έχει αποδείξει με εκατομμύρια φωτο, ένας φίλος μου!)
Το Daytona είναι η Porsche 911, το Μοοnwatch, ο σκαραβαίος...
Και αντικειμενικά, ο σκαραβαίος είναι πιο σημαντικός από την 911.
Αν όμως έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις μια 911, δεν υπάρχει περίπτωση, ακόμη και αν μπορείς να αντιληφθείς ότι ο σκαραβαίος είναι πιο σημαντικός ώς αυτοκίνητο, να τον αγοράσεις...
Απο την άλλη, τον καιρό που έβγαινε το Daytona με τον El Primero, o μηχανισμός αυτός ΄ήταν η Ferrari. Δεν μειώνεται η αξία μιας 911, αν της βάλεις μηχανή Ferrari...
Φιλικά
Κωστής
ΥΓ. Πάντως μια φορά που είχαμε πάει με τον Κώστα σε ένα πάρτυ με μοντέλα και εγώ φορούσα το Daytona του και εκείνος το Moonwatch του, προκειμενου να κάνουμε ένα "συγκριτικό τεστ", παρά το γεγονός ότι αναμφισβήτητα είναι πιο ωραίος από εμένα, όλες φλέρταραν μαζί μου!.... Αφού για να τις ξεφορτωθώ (επειδή ήταν πολλές) αναγκαζόμουν να τους πω ότι το Daytona, είναι δικό του. Έφυγε από το πάρτυ, με σκισμένο πουκάμισο και μια σακκούλα με χαρτάκια με τηλέφωνα ωραίων κοριτσιών!.... Εγώ έβαλα το πλατινένιο, squelette, Reversaki μου και λούφαξα σε μια γωνιά, μόνος...
Δεν μπορείς να συγκρίνεις τα ασύγκριτα. (χωρίς να θέλω να στεναχωρήσω τον φίλο Γιώργο που φαντάζομαι ότι άνοιξε το τόπικ, γνωρίζοντας το γεγονός αυτό, αφού το αναφέρει και ο ίδιος από την αρχή, αλλά για να μιλήσουμε για το θέμα, γενικότερα)
΄'Την γκόμενα της διπλανής πόρτας, ή την τραγουδίστρια σταρ;"
Το Ω είναι το κατ' εξοχήν "κομμουνιστικό" ρολόι.
Καλή ποιότητα, αναγνωρισιμότητα, δυνατό μάρκετινγκ, πασπαλισμα ωρολογοποιίας και όλα αυτά σε πολύ καλή τιμή. Πρώτος στόχος λοιπόν για έναν που του αρέσει να έχει όλα τα παραπάνω και δεν έχει παραπάνω χρήματα.
Το Daytona, αντιθέτως είναι φτιαγμένο γι αυτόν που ακριβώς έχει παραπάνω χρήματα.
Μη βλέπετε που με το φούσκωμα της αγοράς, πριν την κρίση, υπήρχαν και άσχετα ρολόγια σε αυτή την τιμή και ο κάθε ασχετίδης, πούλαγε 19.000 ευρώ μια π@π@ρι@,
Όταν το Daytona έκανε θραύση και ανέβαζε το ενδιαφέρον του κοινού για το ρολόι στα ύψη,
Δεν ήταν το Rolex του καθενός. Αν οι πολλοί ονειρυόντουσαν ένα Rolex, ως σύμβολο επιτυχίας και βέβαια για την ποιότητά του, το Daytona το φορούσε ο Ανιέλι.
ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ Ο ΑΝΙΕΛΙ MOONWATCH. Φορούσε Moonwatch, ο Aldrin και οι υπόλοιποι αστροναύτες (όπως έχει αποδείξει με εκατομμύρια φωτο, ένας φίλος μου!)
Το Daytona είναι η Porsche 911, το Μοοnwatch, ο σκαραβαίος...
Αν όμως έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις μια 911, δεν υπάρχει περίπτωση, ακόμη και αν μπορείς να αντιληφθείς ότι ο σκαραβαίος είναι πιο σημαντικός ώς αυτοκίνητο, να τον αγοράσεις...
Απο την άλλη, τον καιρό που έβγαινε το Daytona με τον El Primero, o μηχανισμός αυτός ΄ήταν η Ferrari. Δεν μειώνεται η αξία μιας 911, αν της βάλεις μηχανή Ferrari...
Φιλικά
Κωστής
ΥΓ. Πάντως μια φορά που είχαμε πάει με τον Κώστα σε ένα πάρτυ με μοντέλα και εγώ φορούσα το Daytona του και εκείνος το Moonwatch του, προκειμενου να κάνουμε ένα "συγκριτικό τεστ", παρά το γεγονός ότι αναμφισβήτητα είναι πιο ωραίος από εμένα, όλες φλέρταραν μαζί μου!.... Αφού για να τις ξεφορτωθώ (επειδή ήταν πολλές) αναγκαζόμουν να τους πω ότι το Daytona, είναι δικό του. Έφυγε από το πάρτυ, με σκισμένο πουκάμισο και μια σακκούλα με χαρτάκια με τηλέφωνα ωραίων κοριτσιών!.... Εγώ έβαλα το πλατινένιο, squelette, Reversaki μου και λούφαξα σε μια γωνιά, μόνος...
-
marios_ch
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 194 times
monnwatch δαγκωτό....!!!!!! Η ιστορία που κουβάλά αλλά και σαν ρολόι με τρελαίνει....
Το έχω δηλώσει και πριν ότι πολύ θα ήθελα να το έχω στην συλλογή μου....!!!
Το έχω δηλώσει και πριν ότι πολύ θα ήθελα να το έχω στην συλλογή μου....!!!
- Georges
Έτσι ακριβώς αγαπητέ Κωστή. Φιλολογική συζήτηση με χρήσιμα πιστεύω συμπεράσματαVIWOW έγραψε:Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...
Από τη ψηφοφορία μέχρι τώρα, δεν περίμενα οτι θα έχουμε τόσους Καπιταλιστές-Κομμουνιστές στο φόρουμ!!!VIWOW έγραψε: Ω είναι το κατ' εξοχήν "κομμουνιστικό" ρολόι.
Τα παραπάνω μου δείχνουν οτι το μάρκετινγκ της Ρόλεξ ήταν μακράν καλύτερο από αυτό της Ω...ειδικά η σκόπιμη "σπανιότητα" του μοντέλου....VIWOW έγραψε: ποιότητα, αναγνωρισιμότητα, δυνατό μάρκετινγκ, πασπαλισμα ωρολογοποιίας και όλα αυτά σε πολύ καλή τιμή. Πρώτος στόχος λοιπόν για έναν που του αρέσει να έχει όλα τα παραπάνω και δεν έχει παραπάνω χρήματα.
Είναι όντως τόσο μεγάλη η διαφορά που χωρίζει τα δύο ρολόγια??? εννοώ όχι μόνο τιμολογιακά αλλά και σαν ουσία. Ή χρησιμοποίησες μια υπερβολή για να γίνει κατανοητή η διαφορά τους???VIWOW έγραψε: Daytona είναι η Porsche 911, το Μοοnwatch, ο σκαραβαίος...
Εδώ σηκώνει πολύ συζήτηση μιας και σε τόσα χρήματα και από μία εταιρεία σαν την Rolex, πολλοί θα ήθελαν ο μηχανιμός να είναι inhouse. Νομίζω οτι και στα αυτοκίνητα από πολλούς θα ήταν ιεροσυλία μια 911 με μηχανή ferrari...VIWOW έγραψε:Από την άλλη, τον καιρό που έβγαινε το Daytona με τον El Primero, o μηχανισμός αυτός ΄ήταν η Ferrari. Δεν μειώνεται η αξία μιας 911, αν της βάλεις μηχανή Ferrari...
Φιλικά
Κωστής
Φιλικά Γιώργος
Υ.Γ. τώρα εξηγείτε γιατί ο μεγάλος πήρε άρον άρον Daytona!!!!
Η υπερβολή ήταν στο Porsche με μηχανή Ferrari (το οποίο μοιάζει όντως με ανέκδοτο και όχι με αυτοκίνητο) για να δηλώσουμε την αξία του EL Primero.
Το προηγούμενο με τον σκαραβαίο, δεν αφορά τις επιδόσεις, αλλά το "στήσιμο" του ρολογιού.
Δεν είναι ότι το Daytona "πάει" με 300, ενώ το Moonwatch, πάει με 120.
Είναι το ότι το ένα απευθύνεται σε όλους, ενώ το άλλο στους λίγους που ψάχνουν κάτι να ξεχωρίζει...
Φιλικά
Κωστής
ΥΓ. Μεγάλε, δεν θα μας πεις κάτι για την ιστορία με το πάρτυ που ανέφερα;
θα νομίζουν τα παιδιά ότι το έβγαλα από το μυαλό μου....
Το προηγούμενο με τον σκαραβαίο, δεν αφορά τις επιδόσεις, αλλά το "στήσιμο" του ρολογιού.
Είναι το ότι το ένα απευθύνεται σε όλους, ενώ το άλλο στους λίγους που ψάχνουν κάτι να ξεχωρίζει...
Φιλικά
Κωστής
ΥΓ. Μεγάλε, δεν θα μας πεις κάτι για την ιστορία με το πάρτυ που ανέφερα;
θα νομίζουν τα παιδιά ότι το έβγαλα από το μυαλό μου....
- Georges
Τώρα με μπέρδεψες...κατανοητό οτι ο el primero υπερτερεί σαν μηχανισμός...Το υπόλοιπο στήσιμο των δύο ρολογιών έχει τόση διαφορά?? (911 με σκαραβαίο??)VIWOW έγραψε:|
Φιλικά
Κωστής
Τόσο καλύτερα μέταλλα χρησιμοποιεί η Rolex??
Tόσο μεγάλο ρόλο παίζουν τα 50μ διαφορά στην υδατοστεγανότητα??
Τι άλλο μου διαφεύγει??
Φιλικά Γιώργος
Υ.Γ. Φωτορεπορτάζ από αυτό το πάρτυ δεν υπάρχει???
- joman
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 24 times
Κωστή, τα υστερόγραφα σου είναι φανταστικά.VIWOW έγραψε: ΥΓ. Πάντως μια φορά που είχαμε πάει με τον Κώστα σε ένα πάρτυ με μοντέλα και εγώ φορούσα το Daytona του και εκείνος το Moonwatch του, προκειμενου να κάνουμε ένα "συγκριτικό τεστ", παρά το γεγονός ότι αναμφισβήτητα είναι πιο ωραίος από εμένα, όλες φλέρταραν μαζί μου!.... Αφού για να τις ξεφορτωθώ (επειδή ήταν πολλές) αναγκαζόμουν να τους πω ότι το Daytona, είναι δικό του. Έφυγε από το πάρτυ, με σκισμένο πουκάμισο και μια σακκούλα με χαρτάκια με τηλέφωνα ωραίων κοριτσιών!.... Εγώ έβαλα το πλατινένιο, squelette, Reversaki μου και λούφαξα σε μια γωνιά, μόνος...
Φυσικά μετά απο αυτές τις αποκαλύψεις, εκτός απο το συγκριτικό των 2 ρολογιών, θα πρέπει να γίνει και συγκριτικό των 2 "εραστών"
Με φωτο, λεπτομέρειες, επιδόσεις κτλ.
Για να μην μιλάμε αόριστα, έτσι;
ΥΓ. σε φαντάζομαι " λουφαγμένο" στη γωνιά, μόνο, με το Reversaki σου..........
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Αν και δεν μου πολυαρεσουν οι παρομοιωσεις ρολογιων-αυτοκινητων,αυτη ειναι απο τις πιο επιτυχημενες που εχω διαβασει ποτε,και φυσικα συμφωνω απολυτα...VIWOW έγραψε: Το Daytona είναι η Porsche 911, το Μοοnwatch, ο σκαραβαίος...
Ολοι ξερουνε το ποσο καλη στο μαρκετινγκ ειναι η Rolex...ειχα ξαναγραψει και παλαιοτερα οτι αν το moonwatch δεν ηταν Ω αλλα Rolex,θα κοστιζε τα τριπλασια,και τα βινταζ με την 321 ή τα Mark θα ειχανε πολλα πολλα μηδενικα απο πισω στην τιμη τους...Georges έγραψε: Τα παραπάνω μου δείχνουν οτι το μάρκετινγκ της Ρόλεξ ήταν μακράν καλύτερο από αυτό της Ω...ειδικά η σκόπιμη "σπανιότητα" του μοντέλου....
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!