Είναι και citizen και solar και 200m και πανέμορφο κατά τη γνώμη μου και για γενικής χρήσης για εμένα είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε περίσταση
Σαφώς κουκλί και σκυλί φίλε (ξέρεις οτι έχω κι εγω το ίδιο με μαυρο dial) αλλά ο φίλος εστιάζει πιο πολύ σε ρολόι με λουράκι και το συγκεκριμένο ΔΕΝ παίρνει λουράκι δυστυχώς.....
Είναι και citizen και solar και 200m και πανέμορφο κατά τη γνώμη μου και για γενικής χρήσης για εμένα είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε περίσταση
Σαφώς κουκλί και σκυλί φίλε (ξέρεις οτι έχω κι εγω το ίδιο με μαυρο dial) αλλά ο φίλος εστιάζει πιο πολύ σε ρολόι με λουράκι και το συγκεκριμένο ΔΕΝ παίρνει λουράκι δυστυχώς.....
Τελικα πηρα seiko sportura SNAE07....και περιμενω να μου φερει και το μπρασελε του..
Οποτε με το λουρι ειναι για σχεδον καθε περισταση και με το μπρασελε θεωρω πως γινεται πιο κυριλε!!!
Τι λετε;;;;;
Όμορφο ρολόι και από εταιρία που γουστάρω πολύ, απλά όπως σου είπα και πιο πίσω εφόσον μιλάμε για ρολόι που θα φοριέται συνέχεια θα πήγαινα σε κάτι που να μην θέλει αλλαγή μπαταρίας (υπήρχαν επιλογές σε sportura kinetic...), καλοφόρετο να είναι με υγεία.