3)
Megalos έγραψε:...Πανο θα συμφωνησω σε πολλα απο αυτα που εγραψες ...οντως πολλα εντυπα ειναι μεροληπτικα
εναντι εταιρειων -θετικα η αρνητικα - και αυτο -οπως και στα ρολογια - δεν ειναι οτι καλυτερο για τους
μη σχετικους ...
Χαίρομαι Megalos που από τα γραφόμενά σου, δείχνεις πως ανήκεις στη μικρή αυτή μερίδα αναγνωστών, οι οποίοι μπορούν να δούν πίσω από τους παχείς τίτλους των περιοδικών/εφημερίδων...
Προς θεού, ούτε κανένας μηδενιστής αναρχικός είμαι, ούτε κατά φαντασία συνωμοσιολόγος, ούτε τα βλέπω όλα μαύρα ή όλα ίδια . . .
Απλά είμαι πεπεισμένος πως κάποιες φυλλάδες είναι ανάξιες να κυκλοφορούν, όπως και λιβελογράφοι-δημοσιογράφοι τους να αρθογραφούν.
Στο θέμα μας τώρα, νομίζω πως είναι πλέον πασιφανές και στον πλέον άσχετο με την αυτοκίνηση και τον "ειδικό τύπο" στην Ελλάδα, ότι κάποια συγκεκριμένα περιοδικά στην ουσία είναι διαφημιστικά έντυπα και τίποτε άλλο.
Ας μην ξεχνάμε ποιοί είναι οι ιδιοκτήτες τους, πώς δημιουργήθηκαν τα περιοδικά αυτά (πιστές μεταφράσεις των γερμανικών άρθρων των autobild & auto motor und sport ...) , ποιά συμφέροντα προασπίζουν και που πήραν "μεταγραφή-προαγωγή" οι "δημοσιογράφοι" που έγραφαν αυτά που ήθελε το αφεντικό . . .
Αλήθεια, αναρωτήθηκε ποτέ κανείς σας, εάν πρώτευσε ΠΟΤΕ άλλο αυτοκίνητο σε κάποιο συγκριτικό πέρα από κάποιο γερμανικό ?(και στις περισσότερες των περιπτώσεων κάποιο του Group VAG. . .)
Κάποιο βρε αδερφέ, ιταλικό, γαλλικό, ιαπωνικό, κορεάτικο, ρώσικο, αμερικάνικο, πακιστανικό !
Οι τύποι το έχουν ξεφτυλλίσει με τα γερμανικά "υπερόπλα" τους .Παντού και πάντα πρώτοι . . .
Αλήθεια, πόσο υποτιμούν τη νοημοσύνη μας ?
Προσωπικά πιστεύω πως, αφού αναγκάστηκαν να ανακυρήξουν ώς (σχεδόν) ισάξια τα 2 αυτοκίνητα, αυτό ισοδυναμεί με ξεκάθαρη νίκη της Giulietta.
Λαμβάνοντας υπ'όψιν, τη δεδομένη προκατάληψη και αρνητισμό έναντι σε κάθετί ιταλικό, αφού έφθασαν στο 8,80 vs 8,90, σημαίνει πως η Giulietta είναι ξεκάθαρα, πολύ καλύτερο αυτοκίνητο.
Υ.Γ. : Νιώθω την ίδια ικανοποίηση που νιώθουμε όλοι μας, όταν η ομάδα μας έρχεται ισόπαλη με έναν (ούτε καν ισάξιο) αντίπαλο, ο οποίος όμως έχει την εξόφθαλμη εύνοια του διαιτητή . . .
Εμείς γνωρίζουμε ποιός είναι ο νικητής, άσχετα τί γράφουν οι αριθμοί . . .