Casio G-Shock G-9100-1ER
- ggli
- Has thanked: 2867 times
- Been thanked: 4363 times
Re: Casio G-Shock G-9100-1ER
Καλοφορετο ,
Το μέγεθος είναι ιδανικό , προσωπικά δεν μου αρέσει να βγαίνει εκτός καρπού και μιας και είπες ότι για τον καρπό σου τα 40αρια είναι οκ τότε εκεί είσαι , όπως κι εγώ άλλωστε.
Επίσης θα μπορούσες να κοιτάξεις τις σειρές 6900 και 7900
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το μέγεθος είναι ιδανικό , προσωπικά δεν μου αρέσει να βγαίνει εκτός καρπού και μιας και είπες ότι για τον καρπό σου τα 40αρια είναι οκ τότε εκεί είσαι , όπως κι εγώ άλλωστε.
Επίσης θα μπορούσες να κοιτάξεις τις σειρές 6900 και 7900
Sent from my iPhone using Tapatalk
ggli
Σ' ευχαριστώ! είναι αρκετά εύχρηστο αν και δεν χρησιμοποιω χρονόμετρα θέσεις σελήνης και παλίρροιες καθώς για την σελήνη γνωρίζω με προγράμματα αλλά και βιβλίο μέχρι και το 2100 κάθε θέση ανά ημέρα σε τόπο Γκρηνουιτς και ώρα Μεσημβρίας σε ακρίβεια δευτερολέπτου...ούτε κάνω άσκοπη χρήση σε φωτισμό κλπ απλά βασικά πράγματα ζητάω από ένα ρολόι και μία σχετική αντοχή σε κραδασμούς και σε νερό.
- ggli
- Has thanked: 2867 times
- Been thanked: 4363 times
Πολύ λίγοι χρησιμοποιούν τις δυνατότητες τους ,όχι μόνο στα g γενικά στα ρολόγια , αντοχή είναι η ιδιότητα τους
Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ggli
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40162 times
- Been thanked: 8724 times
καλοριζικο φιλε .... ευχομαι να το χαρεις τωρα που ο στοχος επετευχθει .... και να μας βαζεις φωτογραφιες του ...αλλα και εντυπωσειςastra4u έγραψε:Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και ανταποδίδω!!! περίπου με το Submariner που είχα δείχνει σε μέγεθος... δηλαδή 40αρι και φυσικά πούπουλο κάτι σπαστικό μέχρι να το συνηθησεις αλλά πάντως δείχνει να είναι εργαλείο.markosgr28 έγραψε:Καλοφόρετα με υγεία. Βάλε φωτο μόλις μπορέσεις. Τι διαστάσεις έχει και θα το ήθελες μεγαλύτερο, συνήθως τα G που δεν είναι τετράγωνα είναι θηριώδη.astra4u έγραψε:Το πήρα και το ρύμθισα σε ώρα και ημερομηνία-ετος! Δεν θα έλεγα όχι να ήταν λίγο μεγαλύτερο
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Σ' ευχαριστώ φίλε μου! Να είσαι πάντα καλά!Megalos έγραψε:καλοριζικο φιλε .... ευχομαι να το χαρεις τωρα που ο στοχος επετευχθει .... και να μας βαζεις φωτογραφιες του ...αλλα και εντυπωσειςastra4u έγραψε:Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και ανταποδίδω!!! περίπου με το Submariner που είχα δείχνει σε μέγεθος... δηλαδή 40αρι και φυσικά πούπουλο κάτι σπαστικό μέχρι να το συνηθησεις αλλά πάντως δείχνει να είναι εργαλείο.markosgr28 έγραψε:Καλοφόρετα με υγεία. Βάλε φωτο μόλις μπορέσεις. Τι διαστάσεις έχει και θα το ήθελες μεγαλύτερο, συνήθως τα G που δεν είναι τετράγωνα είναι θηριώδη.astra4u έγραψε:Το πήρα και το ρύμθισα σε ώρα και ημερομηνία-ετος! Δεν θα έλεγα όχι να ήταν λίγο μεγαλύτερο
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5171 times
Μια χαρά φαίνεται το μέγεθος. Ο βασικός λόγος που δεν έχω G, που μου αρέσουν, είναι το μέγεθος, αυτό δείχνει οκ. Να το χαίρεσαι με υγεία!astra4u έγραψε:Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου και ανταποδίδω!!! περίπου με το Submariner που είχα δείχνει σε μέγεθος... δηλαδή 40αρι και φυσικά πούπουλο κάτι σπαστικό μέχρι να το συνηθησεις αλλά πάντως δείχνει να είναι εργαλείο.markosgr28 έγραψε:Καλοφόρετα με υγεία. Βάλε φωτο μόλις μπορέσεις. Τι διαστάσεις έχει και θα το ήθελες μεγαλύτερο, συνήθως τα G που δεν είναι τετράγωνα είναι θηριώδη.astra4u έγραψε:Το πήρα και το ρύμθισα σε ώρα και ημερομηνία-ετος! Δεν θα έλεγα όχι να ήταν λίγο μεγαλύτερο
- markosgr28
- moderator
Το συγκεκριμένο θα το δω πιο προσεκτικά , μου αρέσει το ga 100 μαυρο με μαυρο καντραν αλλα τεράστιο οπως και το gst110 που ειναι εξισου μεγαλο, βγαινει βεβαια και το gst310 που μοιαζει πολυ αλλα μικρότερο, σε 5600 θελω μαυρο καντραν και solar οποτε δυσκολο, θα δειξει, να το χαίρεσαι
Σε ευχαριστώ! περιμένουμε νέα σου καθώς είσαι στα παραπέντε για να αγοράσεις κάποιο και εσύ!markosgr28 έγραψε:Το συγκεκριμένο θα το δω πιο προσεκτικά , μου αρέσει το ga 100 μαυρο με μαυρο καντραν αλλα τεράστιο οπως και το gst110 που ειναι εξισου μεγαλο, βγαινει βεβαια και το gst310 που μοιαζει πολυ αλλα μικρότερο, σε 5600 θελω μαυρο καντραν και solar οποτε δυσκολο, θα δειξει, να το χαίρεσαι
- markosgr28
- moderator
Ψήνομαι είναι αλήθεια, αν κάνω τελικά κίνηση, εννοείται θα ενημερωθείτεastra4u έγραψε:Σε ευχαριστώ! περιμένουμε νέα σου καθώς είσαι στα παραπέντε για να αγοράσεις κάποιο και εσύ!markosgr28 έγραψε:Το συγκεκριμένο θα το δω πιο προσεκτικά , μου αρέσει το ga 100 μαυρο με μαυρο καντραν αλλα τεράστιο οπως και το gst110 που ειναι εξισου μεγαλο, βγαινει βεβαια και το gst310 που μοιαζει πολυ αλλα μικρότερο, σε 5600 θελω μαυρο καντραν και solar οποτε δυσκολο, θα δειξει, να το χαίρεσαι