Το παλιο καλο μου αμαξι !!!
- pugman
- Has thanked: 1181 times
- Been thanked: 1728 times
Re: Το παλιο καλο μου αμαξι !!!
Το παλίο καλό μου αμάξι στα 16,5 ετη του, αυτή την εβδομάδα έδειξε φούλ του άσσου στο οδόμετρο
- Rating: 7.69%
"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
pugman έγραψε:Το παλίο καλό μου αμάξι στα 16,5 ετη του, αυτή την εβδομάδα έδειξε φούλ του άσσου στο οδόμετρο
Ωραιος!
Ποιο αυτοκινητο ειναι?
ΥΓ.Εμενα πριν καμμια 10αρια ημερες μου εκλεψαν το ''παλιο καλο μου αμαξι'',μια Corolla e12 του 2005.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
- pugman
- Has thanked: 1181 times
- Been thanked: 1728 times
Peugeot 206 του 2000 Τα περισσότερα χιλιόμετρα τα έχω κάνει σε ταξίδια κ εκδρομές. Επίσης οταν βρέχει κ δεν παίρνω τη μηχανή που είναι το βασικό μέσο μετακίνησης μου.
Κρίμα για το αυτοκίνητο σου... στεναχωρήθηκα... αξιόπιστη η corolla ιάπων γαρ... εύχομαι να βρεθεί γρήγορα κ σε καλή κατάσταση.
Κρίμα για το αυτοκίνητο σου... στεναχωρήθηκα... αξιόπιστη η corolla ιάπων γαρ... εύχομαι να βρεθεί γρήγορα κ σε καλή κατάσταση.
"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"
- nick10
- moderator
- Has thanked: 6602 times
- Been thanked: 11067 times
- Επικοινωνία:
Λυπάμαι που το ακούω αυτό Θοδωρή Μακάρι να είσαι τυχερός και να βρεθείeisenberg έγραψε:pugman έγραψε:Το παλίο καλό μου αμάξι στα 16,5 ετη του, αυτή την εβδομάδα έδειξε φούλ του άσσου στο οδόμετρο
Ωραιος!
Ποιο αυτοκινητο ειναι?
ΥΓ.Εμενα πριν καμμια 10αρια ημερες μου εκλεψαν το ''παλιο καλο μου αμαξι'',μια Corolla e12 του 2005.
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Fb: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Το γούστο μου είναι απλό, διαλέγω πάντα το καλύτερο...
Fb: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Το γούστο μου είναι απλό, διαλέγω πάντα το καλύτερο...
- eisenberg
- sensei
Πολυ ωραίο το 206,διαχρονικό όμορφο σχήμα,δεν ήταν τυχαία best seller.
Εύχαριστω για τις ευχές παιδιά αλλα δε νομίζω πλέον να βρεθεί και ειδικά σε καλή κατάσταση!Προχωραμε μπροστά!
Sent from my iPad using Tapatalk
Εύχαριστω για τις ευχές παιδιά αλλα δε νομίζω πλέον να βρεθεί και ειδικά σε καλή κατάσταση!Προχωραμε μπροστά!
- giannistissot
- Has thanked: 7623 times
- Been thanked: 2646 times
Κριμα για το αυτοκινητο σου φιλε! Μακαρι να το εβρισκες...
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- These users thanked the author giannistissot for the post:
- eisenberg (Κυρ Ιουν 04, 2017 1:39 pm)
- Rating: 7.69%
- eisenberg
- sensei
Ευχαριστώ Γιάννη.
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5171 times
Κρίμα, ελπίζω να βρεθεί!
Εμένα το πρώτο μου ως φοιτητής ήταν ένα peugeot 106 1.1. Το είχα 1992-1997. Το είχα λιώσει κυριολεκτικά. Κάθε 8-9Κ km τακάκια και λάστιχα. Το αγόρασε φίλος το έχει ακόμα.
Μετά Lancia delta Hpe 1.6. Πανέμορφο, ακόμα το βλέπω στο δρόμο και μου αρέσει, εξαιρετικό στο δρόμο, απολαυστικό στην οδήγηση και ειδικά στη γρήγορη. Το ευχαριστήθηκα πολύ. Αξιοπιστιά μια χαρά, ποιότητα μέτρια, πλαστικά ήθελαν φροντίδα να μην τρίζουν, έσπαγαν, τέτοια, αλλά δε χάλασε κάτι άλλο, παρά τη σκληρή χρήση 1997-2001.
Μετά BMW E46 1.6. Η απόλυτη αποτυχία. Αργό, συνεχώς χαλασμένο στο συνεργείο (πωλήθηκε χωρίς να είναι σίγουρο ότι δεν έχει πρόβλημα), στο δρόμο γλιστρούσε παντού και πάντα, αυτοκίνητο μόνο ευθείες και autobahn. Χάλια μαύρα. 2001-2004
Μετά 2004-2015 Honda hrv 1.6 vtec. Το απόλυτο σκυλί. Επίσης, λιώσιμο για 11 χρόνια, κουβαλήματα (έως 650 κιλά του είχα βάλει), χωματόδρομοι συνεχώς, αγροτικά, παραλίες, μέχρι εκεί που ήταν οι δυνατότητες του βέβαια, που δεν ήταν τρελές, αλλά εντελώς αδιαμαρτύρητα. Κανένα πρόβλημα, μόνο service, οικονομικό και από γκάζια μια χαρά. Παρόλο που σε κράτημα και στο δρόμο δεν ήταν το καλύτερο που είχα, ήταν με διαφορά η καλύτερη αγορά, απίστευτη αξιπιστά, ότι ξεκούμπωνε, ξανακούμπωνε, συνδυασμός πρακτικότητας, ευχρηστίας και οδηγικής ευχαρίστησης, ειδικά από την απόδοση του κινητήρα.
Εμένα το πρώτο μου ως φοιτητής ήταν ένα peugeot 106 1.1. Το είχα 1992-1997. Το είχα λιώσει κυριολεκτικά. Κάθε 8-9Κ km τακάκια και λάστιχα. Το αγόρασε φίλος το έχει ακόμα.
Μετά Lancia delta Hpe 1.6. Πανέμορφο, ακόμα το βλέπω στο δρόμο και μου αρέσει, εξαιρετικό στο δρόμο, απολαυστικό στην οδήγηση και ειδικά στη γρήγορη. Το ευχαριστήθηκα πολύ. Αξιοπιστιά μια χαρά, ποιότητα μέτρια, πλαστικά ήθελαν φροντίδα να μην τρίζουν, έσπαγαν, τέτοια, αλλά δε χάλασε κάτι άλλο, παρά τη σκληρή χρήση 1997-2001.
Μετά BMW E46 1.6. Η απόλυτη αποτυχία. Αργό, συνεχώς χαλασμένο στο συνεργείο (πωλήθηκε χωρίς να είναι σίγουρο ότι δεν έχει πρόβλημα), στο δρόμο γλιστρούσε παντού και πάντα, αυτοκίνητο μόνο ευθείες και autobahn. Χάλια μαύρα. 2001-2004
Μετά 2004-2015 Honda hrv 1.6 vtec. Το απόλυτο σκυλί. Επίσης, λιώσιμο για 11 χρόνια, κουβαλήματα (έως 650 κιλά του είχα βάλει), χωματόδρομοι συνεχώς, αγροτικά, παραλίες, μέχρι εκεί που ήταν οι δυνατότητες του βέβαια, που δεν ήταν τρελές, αλλά εντελώς αδιαμαρτύρητα. Κανένα πρόβλημα, μόνο service, οικονομικό και από γκάζια μια χαρά. Παρόλο που σε κράτημα και στο δρόμο δεν ήταν το καλύτερο που είχα, ήταν με διαφορά η καλύτερη αγορά, απίστευτη αξιπιστά, ότι ξεκούμπωνε, ξανακούμπωνε, συνδυασμός πρακτικότητας, ευχρηστίας και οδηγικής ευχαρίστησης, ειδικά από την απόδοση του κινητήρα.
- eisenberg
- sensei
Ενδιαφερουσες οι εμπειριες σου Μαρκο,μιας και σιγα σιγα θα βγω στην αγορα για μεταχειρισμενο.
Η αληθεια ειναι οτι η καθε σχολη εχει τα δικα της υπερ και κατα,οι ιαπωνες ακομη εχουν τα σκηπτρα σε αξιοπιστια και μακροζωια,απο την αλλη γερμανοι,γαλλοι και ιταλοι υπερτερουν σε σχεδιαση και οδικη συμπεριφορα.Ειναι λιγο δυσκολο να τα πετυχεις ολα σε ενα αυτοκινητο.
Κι εμενα η Corolla-ηταν μαλιστα ιαπωνικη κι οχι ευρωπαικη- 12 χρονια μονο τα αναλωσιμα χωρις απολυτως καμμια βλαβη και ακρως οικονομικη σε συντηρηση αφου ουτε καν ιμαντα δεν ειχε.Λαδια φιλτρα κι εφυγες.Παντελως αδιαφορο ομως οδηγικα,ενα κουτι με ροδες....του αδερφου μου το Golf σαφως ανωτερο πατημα και αισθηση ακριβοτερου αυτοκινητου στο δρομο αλλα και στην καμπινα,ομως ακριβα σερβις,υψηλοτερη καταναλωση και τρεις φορες ακινητοποιηση και μεταφορα με γερανο για διαφορες βλαβες.
Η αληθεια ειναι οτι η καθε σχολη εχει τα δικα της υπερ και κατα,οι ιαπωνες ακομη εχουν τα σκηπτρα σε αξιοπιστια και μακροζωια,απο την αλλη γερμανοι,γαλλοι και ιταλοι υπερτερουν σε σχεδιαση και οδικη συμπεριφορα.Ειναι λιγο δυσκολο να τα πετυχεις ολα σε ενα αυτοκινητο.
Κι εμενα η Corolla-ηταν μαλιστα ιαπωνικη κι οχι ευρωπαικη- 12 χρονια μονο τα αναλωσιμα χωρις απολυτως καμμια βλαβη και ακρως οικονομικη σε συντηρηση αφου ουτε καν ιμαντα δεν ειχε.Λαδια φιλτρα κι εφυγες.Παντελως αδιαφορο ομως οδηγικα,ενα κουτι με ροδες....του αδερφου μου το Golf σαφως ανωτερο πατημα και αισθηση ακριβοτερου αυτοκινητου στο δρομο αλλα και στην καμπινα,ομως ακριβα σερβις,υψηλοτερη καταναλωση και τρεις φορες ακινητοποιηση και μεταφορα με γερανο για διαφορες βλαβες.
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40162 times
- Been thanked: 8724 times
μπραβο Αντωνη .... να σε πηγαινει παντα καλα οσο αντεξει ...σιγουρα αρκετα ακομαpugman έγραψε:Το παλίο καλό μου αμάξι στα 16,5 ετη του, αυτή την εβδομάδα έδειξε φούλ του άσσου στο οδόμετρο
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/